Tämä arkiruokaherkku löytyi Glorian Ruoka ja viinistä, jossa sitä tarjottiin brunssiruokana. Mainio idea sekin! Tämä resepti on hieman mukailtu, mutta ehdottoman hyvä!

Tarvitset

 

1 pss valmisgnoccheja
tuoretta basilikaa
pinjansiemeniä
parmesaaniraastetta
sitruunankuoriraastetta


öljyä paistamiseen

Laita öljy pannulle, lämmitä sitä hetken. Lisää valmisgnocchit ja paista kunnes ne ruskistuvat hieman.
Pese sitruuna ja raasta kuorta n. puoli ruokalusikallista. Raasta parmesaani.
Paahda pinjansiemeniä kuivalla pannulla muutama minuutti.


Lado paistetut gnocchit vadille, ripottele sitruunankuoriraaste päälle. Ripottele päälle pinjansiemenet ja parmesaaniraaste ja viimeistele basilikalla.

Jos haluat, voit murustella hieman paistettua pekoniakin tähän päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat