Pikainen papu-tonnikalasalaatti lounaaksi

Tämäkin ihana salaatti on siitä HS:n ruokakirjasta jota olen viime viikot hehkuttanut. Miten hyviä reseptejä!

Tämäkin salaatti syntyi ihan kädenkäänteessä ja oli juuri sopiva etäpäivän lounas. Nam.

 

4 annosta tätä herkkua syntyy kun käytät 20 minuuttia ja

 

2 tölkkiä käyttövalmiita papuja
1 prk tonnikalaa
1 punasipuli
1 porkkana
(2 varsisellerin vartta)
1 porkkana
lehtipersiljaa hienonnettuna
suolaa
mustapippuria
3 rkl punaviinietikkaa
vajaa 1 dl oliiviöljyä
rucolaa

Valuta ja huuhtele pavut. Laita ne kulhoon valutetun tonnikalan kanssa. Kuori ja hienonna punasipuli, huuhtele ja hienonna varsiselleri jos sitä käytät. Minä skippasin kun unohdin ostaa ja hyvää tuli ilmankin.
Kuori ja viipaloi porkkana ja lisää salaattiin.

Mausta salaatti lehtipersiljalla, suolalla ja pippurilla. Lusikoi oliiviöljy ja punaviinietikka päälle, viimeistele rucolalla.


Tästäkin tuli jotenkin kesäinen olo, kumma kyllä. Ehkä se on tuo ulkona oleva pilkkopimeys ja kura ja loska.. hahaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat