..tai mihin tahansa muuhun arkeen. Tai viikonloppuun, kuten meillä tätä syötiin. Parhaat ruoat valmistuvat nopeasti ja toimivat arjessa ja juhlassa, eikö vaan?

Kolmeen annokseen tätä herkkua tarvitset

1 pkt tuorepastaa (tai ihan tavallista pastaa, se toimii mainiosti)
10 pientä herkkusientä
5 siivua pekonia
puolikas pussi tuoretta pinaattia
1 kanafondikuutio
2 dl ruokakermaa
2 valkosipulinkynttä
voita/öljyä paistamiseen

tarjoiluun raastettua parmesaania ja mustapippuria

Huuhtele herkkusienet ja pilko ne viipaleiksi. Huuhtele pinaatti.
Paista pilkottu pekoni pannulla melkein kypsäksi. Kaada ne sitten lautaselle, lisää pannulle hieman öljyä/voita ja lisää herkkusienet. Paista ne kunnolla ruskeiksi ja lisää loppuvaiheessa pilkottu valkosipuli. Jos käytät kuivapastaa, laita se kiehumaan tässä vaiheessa. Lisää sitten pinaatti ja paista muutama minuutti. Jos käytät tuorepastaa, laita se kiehumaan nyt. Lisää pekoni takaisin pannulle, lisää kanafondi ja sen jälkeen ruokakerma. Kiehauta kokoon ja lisää kypsä pasta pannulle. Kuumenna vielä pari minuuttia.

Nostele pasta annoksiksi lautasille, raasta parmesaania päälle ja mausta mustapippurilla.

Kaunista kevätpäivää!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat