Blogissa on ollut hiljaista, koska meno työelämässä on ollut vähintäänkin kiivasta. Paljon on tehty, isoja päätöksiä on harkittu ja pala kurkussa halattu. Kiitos kaikille mukana olleille. Erityisesti sinulle rakas kollegani, joka tulit vedet silmissä halaamaan ja sanoit "Teet päätöksen tuolla samalla viisaalla sydämellä, jolla teet kaiken muunkin niin pärjäät varmasti." Halaus sinulle toinen kollegani, joka lähdet nyt kokeilemaan siipiesi kantavuutta muualle. Ja sinulle, joka selvisit toissapäivästä. Nyt alkaa toipuminen.

Nyt lauantaina ei siis varmaan edes voisi syödä muuta kuin näitä sydämenmuotoisia puffed pizzoja? Näissä yhdistyy hienosti helppous, nopeus, white pizza-fiilis ja se syntinen herkkufiilis, jota just nyt tänään lauantaina tarvitaankin. Vartissa valmiita, lupaan!

Kahteen tällaiseen tarvitset

yhden voitaikinaliuskan
kaksi teelusikallista ranskankermaa
kaksi siivua bresaolaa tai vaikka parmankinkkua (tai pekonimurua, chorizoa.. you name it)
tuoretta rucolaa
hieman raastettua parmesaania
mustapippuria

Paista ensin voitaikinalevy uunissa, siihen menee sellainen 10-15 minuuttia. Asteita oli minulla 225. Jos haluat hempeillä ja tehdä tästä sydämenmuotoista syötävää, muotoile taikinalevy ennen uunia. Hyvältä se kuitenkin tulee näyttämään ihan vain levynäkin, joten kaikenlainen säätäminen voi nyt jäädä.

Kun levy on paistettu, anna sen jäähtyä pari minuuttia, levitä sitten päälle ranskankermaa, bresaolaa ja loput täytteet.

Sitten vain ääntä kohti.

Huom! Kaksi riittää hädintuskin itsellesi. Jos siis jostain syystä haluat ruokkia myös muita, paista samantien koko voitaikinapaketti. Ei näitä kuitenkaan säästöön jää.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat