Kirjoitan tätä pihakeinussa lauantai-iltana, jee tuo ajastusmahdollisuus!

Oma aika on jännä juttu. Jotkut eivät sitä tarvitse ollenkaan, me toiset sen sijaan huomaamme hermojen kiristyvän ja lauseiden lyhentyvän jos omaa aikaa ei ole. Hymykään ei oikein ylety ihan sinne silmiin asti..

Elämäntilanteeni on totuttanut minut omaan aikaan joka toinen viikko, mutta nyt tämä kevät on mennyt kovin sosiaalisissa merkeissä. Tämä ihana viikonloppu ilman töitä ja minkäänlaista sosiaalisuutta on siis tullut erittäin tarpeeseen.

Parveke on nyt saatettu kesäkuntoon uusine mattoineen ja epäilemättä jo ensi viikolla kuihtuvine kukkasineen, monta reseptiä on testattu, puhelimen askelmittari antaa aplodeja, uimapuku ja lenkkivaatteet roikkuvat narulla kuivumassa, päiväunet on otettu, hyvä kirja on puolessa.. ja mikä tärkeintä, hymyni on taas ihan oikeanlainen.

Tähän herkkuun, jota siis voit syödä kaiken grillatun tai vaikkapa nachojen kanssa, tarvitset

1 mango
1 avokado
1 punainen chili
1 lime
katkarapuja
korianteria/persiljaa/basilikaa
1 rkl öljyä
pieni ripaus suolaa

Kuutioi mango ja avokado. Tässä on muuten ne tämän supersimppelin lisukkeen vaaran paikat: jos mango ja avokado ovat vielä raakoja, tästä ei tule hyvää. Eli siis osta kypsä mango ja kypsä avokado.
Silppua chili ja valitsemasi yrtti. Minä käytin persiljaa kun en ole niitä korianteri-ihmisiä, mutta basilikakin on varmasti tosi hyvä tässä.
Sekoita ainekset yhteen. Sulata katkaravut, lisää ne salsaan. Pese lime ja raasta puolikkaan limen kuori salsaan. Purista mukaan puolikkaan limen mehu.
Suolaa jos tarvetta, lisää hieman öljyä jos salsa tuntuu sitä kaipaavan.

Minä kaadan nyt toisen lasin shirazia ja huokailen tätä täydellisen rennon lauantain mukanaan tuomaa hyväntuulisuutta.
Kun luette tätä, on ainakin jo tiistai, eli siis oikein mainiota arkiviikkoa kaikille!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat