Nyt kun koko muu Suomi keittää lanttuja ja hikoilee perunalaatikon imeltymisen kanssa, minä olen jo suunnannut katseeni talvisiin liharuokiin. (Ehkä koska Inhoan kinkkua ja laatikoita, pakko myöntää. )

 

Mausteisen liharuoan maailmaan pääsee hienosti Snackistanin avulla. Se julistettiin jo heti alkuvuodesta viime vuoden parhaaksi ruokakirjaksi, enkä oikeastaan ihmettele. Kirjassa on paaaaljon kaikkea myös kasvissyöjille, reseptit ovat helppoja, niitä varten ei (välttämättä) tarvitse matkustaa Iraniin mausteostoksille ja lisäksi kirjan kirjoittaja tuntuu olevan supersympaattinen tyyppi. 

 

Miltäs teidän mielestänne kuulostaa sitruunakanakebab, lammasvartaat, mausteiset ja paahdetut härkäpavut tai vaikka täytetyt simpukat? Aivan. 

Arvatkaa mikä on tässä omassa Snackistan-kappaleessani parasta? Siinä on jo paljon paljon taitoksia, ruokatahroja ja muistoja mukana. Paras keittokirja on käytetty keittokirja. 

 

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat