Muistinhan jo mainita kuinka kätevä uusi spiraloijani on? Muistin varmaan? Joka tapauksessa, kahdeksan euron vihannesleikkurihankintani on varsin mainio!

 

Sisko oli tulossa meille tänään yökylään, ja halusin kokata hänelle jotain "kivaa" välipalaa. Sisareni tuntien aavistelin, että tämä olisi kertakaikkiaan mainio mahdollisuus saada lapsosen huone kerrankin siistiksi. 

Sisko on nimittäin sitä levotonta ihmistyyppiä, jonka on Pakko puuhastella koko ajan jotain. Hieman siis vihjailin, että lapsen kirjahylly pitäisi siivota.. 

 

Iltapäivän välipalana (en voi sanoa kahvin kanssa, koska kumpikaan meistä siskoksista ei juo kahvia enkä itse edes omista kahvinkeitintä) oli tarjolla minikokoisia kinkkupiiraita ja kurkkusalaattia. 

Kurkkusalaatti on mainio raikas salaattivaihtoehto ja siitä ihana, että se ei kaipaa mitään varsinaista salaattia mukaan. 

Pyörittelin kulhoon kurkkua ja porkkanaa spiraloijalla, mutta jos sellaista ei ole käsillä, ne voi ihan hyvin suikaloida vaikka juustohöylällä. Mukaan laitoin retiisejä tuomaan kirpeyttä ja paistettuja halloumikuutioita tuomaan ruokaisuutta. 

Päälle murustelin pähkinää ja tarjoilin kipakan sinappikastikkeen kanssa. 

 

Ja nyt siellä lapsosen huoneessa on jo melkein siistiä. Seuraavaksi sisko lupasi siivota vaatehuoneen. Taidanpa harhauttaa ja kaivella kuohuviinin ja valkosuklaamoussen jääkaapista. Joku raja tällä puuhailullakin. 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat