Edellisessä postauksessa varoittelin kadottamasta parsapiirasta jäljelle jääneitä aineksia mihinkään ja nythän se selviää miksi.

Tämä pasta on hirmuisen nopea tehdä ja kuuluu ehdottomasti osastoon ”helposti hyvää”, eli siis priimaruokaa kaikin puolin.

Tarvitset

 

kylmäsavulohta
parsanuppuja
spaghettia tai mitä tahansa pastaa
suolaa

parmesaania
hieman sitruunanmehua

Heitä kylmäsavulohet ja jo valmiiksi keitetyt parsanuput pannulle ja paistele niitä hetki. Mausta parsa suolalla.
Keitä pasta.

Kokoa annos, purista hieman sitruunaa päälle ja raasta vielä parmesaania mukaan. Se olis sit siinä, eikö?


 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat