No heippa! Vietän tässä ensimmäistä loma-aamua, eli loma on juuri nyt siinä aivan parhaassa vaiheessa. Loma alkoi eilen shampanjapiknikillä ja nämä sobanuudelileivät valikoituivat sinne evääksi. Toimi ihan superhyvin, suosittelen! 

Jos taloudessasi asuu kesälomaileva teini, jonka mielestä nuudelit ovat luonteva aamiainen, nämä kelpaavat varmasti hänelle myös siihen hetkeen. Idea löytyi Suvi Rüsterin ruokakirjasta nimeltään Suomen lasten kotiruoka. Se on älyttömän kiva ruokakirja, kannattaa tsekata! Meillä se upposi sekä äitiin että teiniin. 

Neljään leipään tarvitset

joko 4 hodaria tai sitten patonkia neljälle hlölle
2 purkkia valmiita sobanuudeleita
majoneesia
chilikastiketta
2 valkosipulinkynttä
1 punainen chilipalko
lehtikaalia/punakaalia
porkkanaa
(kurkkua pitkittäin höylättynä)

Keitä ensin 3-4 desiä vettä ja kaada se sitten tasaisesti sobakuppeihin. Anna olla muutama minuutti. 
PIlko kaalit, valkosipuli, chili ja porkkana ohuiksi siivuiksi. Paistele niitä hetki pannulla öljyssä ja lisää sitten kypsät nuudelit perään. Lisää nuudeleiden maustekastike suoraan pussista ja sekoita se hyvin nuudeleiden sekaan.

 

Halkaise leivät, levitä niihin majoneesia ja chilikastiketta ja kauho nuudelit väliin. Purista leipä kiinni, kääri leivinpaperiin ja ei muuta kuin kohti nurmikenttää ja piknikiä. Koska olen hysteerinen kylmäketjuihminen, muistutan tässä vaiheessa jo majoneesista ja helteestä ja niiden hienosta yhdistelmästä.;) 

Täällä on jo aamulenkki tehty ja nyt huulipunaostoksille! Rankkaa on mut yritetään kestää! Hehee. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat