Noniin, pitihän se arvata, että vielä tämäkin päivä koittaa. Kun samassa taloudessa asuu eläinrakas lapsi ja lapsen eläinrakas äiti, ja kun perheemme koiran viimeisistä päivistä on jo vuosia aikaa, tapahtuu väistämätön.
Eli meille tulee eläin.

Ensin ihan vain puhuttiin eläimistä. Yleisellä tasolla. Tyttöseni mietti, että ”eihän meille kai mitään eläintä voi tulla mut jos meille tulisi niin mikä meille tulisi?” *viaton tuijotus silmät selällään*
Huom! Ensimmäinen ansa, ja siihen lankesin ihan kuin amatööri.

 

Sen jälkeen kaaduin seuraavaan ansaan. ”Mennään eläinkauppoihin Ihan Vain Katselemaan”. Hei come on, olisihan mun pitänyt tietää tarkemmin.

Kolmas ansa, n. 20 tuntia ennen eläinkauppareissua ”Äiti mä mietin että jos mulle tulisi hamsteri jota mulle ei tietenkään tuu mut jos tulisi niin sen nimeksi tulisi Sulo.”

Neljäs ansa, eläinkaupassa hamsterikopin edessä: ”Äiti kato Sulo!”

 

Tässä vaiheessa minä sitten ryömin tuolta ansoista pankkikorttini kanssa ja tadaa, Sulo muutti meille.

Täytyy kyllä sanoa, että Sulo on aivan ihana tyyppi. Se on niin ihana, että minä nousin viime yönä varttia vaille neljä ihan vain seuraamaan sen touhuja.
Voi jestas. Kylläpä olisi elo tylsää ilman Suloa.

Haluaisin muuten antaa tässä vielä Vuoden Manipulaattori-palkinnon lapselleni. Se tulee argumentista: ”Kato äiti kun sit sunkaan ei tarvitsisi pelätä kun oot yksin kotona ja meet nukkumaan jonkun pelottavan kirjan jälkeen. Sulo olisi sun turvana.”

Melkeinpä jopa tahtoisin nähdä sen tunkeilijan, jonka tuo 30 grammaa (arvio) painava Sulo the Hamster listii tuohon eteiseen.

Tänään on syntymäpäiväni, aloitan työt vasta myöhään yhdeksältä (koska ihanaa nautiskella aamusta ja koska olen väsynyt seurusteltuani Sulon kanssa aamuyöllä) ja tänään tulee ihan varmasti hyvä ilma.

Ajastan tämän postauksen, joten tämä aamulla kirjoitettu arvioni aurinkoisesta syntymäpäiväilmasta on jo ilmeisesti näyttäytynyt toteensa kun tätä luette.
Onnellista torstaita!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat