Tosi monessa sisustusohjelmassa on kaunis nainen, joka suunnittelee sisustusideoita ja hänellä on sitten apunaan käsistään kätevä mies, joka toteuttaa nämä ideat mukisematta.
Eräs ystäväni elää näin. Näkisitte hänen kotinsa, miten kaunis!

Maanantaina pääsin ihailemaan erästä tuunausideaa, jossa sekä idea että toteutus olivat todella kauniita. Vanhan ompelukoneen jalasta saa kuin saakin tehtyä keittiön pöydän näppärästi, edullisesti ja helposti.

Tähän ihanuuteen tarvitset

-vanhan Singerin jalkaosan
-pöytälevyn
-tummasävyistä lakkaa
-ruuveja

(ja jos et itse ole mikään käsityöihminen, tarvitset myös jonkun joka kokoaa noista edellä mainituista osista pöydän.)

Aloita putsaamalla ompelukoneen alaosa. Netissä liikkuu pääsääntöisesti ihan hyväkuntoisia jalkoja, mutta toki saatat joutua esimerkiksi korjausmaalaushommiin.
Lakkaa pöytälevy haluamallasi värillä. Näitä levyjä saa esimerkiksi Prismasta ihan valmiina, mutta toki voit hankkia sen muualtakin. Tässä tapauksessa saatat joutua hiomaan levyn.

Tämä toteutus on tehty tummalla lakalla, mutta käytä ihan normimaalia jos haluat levyyn peittävän pinnan.

Ompelukoneen jalkaosassa on jo valmiit ruuvinpaikat, onhan siinä ollut se ompelukone kiinni. Sinun ei siis tarvitse muuta kuin kiinnittää levy pöytään.

Tässä ystäväni toteutuksessa on musta jalka ja mustalla lakalla viimeistelty levy ja pidin siitä kovasti! Tämän kokoinen pöytä on juuri omiaan pienelle aamiaisseurueelle tai vaikka läppärille ja kahvikupille.

 

Pöydän kustannukset pyörivät tämän kappaleen osalta n. 70 eurossa, mutta hintahan toki riippuu siitä mistä ja miten hankit jalan ja levyn.

 

Kommentit (2)

maatuska

Vanhat singerit ovat niin kauniita! Niissä todellakin silmä lepää; kaikissa olomuodoissa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat