Meillä syödään monesti perjantaina jotain arkitexmexiä, tortillat tai tacot on usein pöydässä.
Ihan yhtä usein niissä on täytteenä jauhelihaa joka saa nekin tuntumaan välillä niiiin tylsältä. Lähtökohtaisesti jauhelihassa ei liene vikaa, mutta lapsiperheessä se on niin kovin yleistä tavaraa..

Tällä kertaa tacojen välistä löytyi kuitenkin kunnon chilitujauksen saaneita katkarapuja, suosittelen!
 

Tarvitset

 

tacokuoria
katkarapuja
salaattia/tomaattia/kurkku
sipulia
chilikastiketta tai tuoretta chiliä
valkosipulia
limen
hieman öljyä paistamiseen
fetaa tai muuta haluamaasi juustoa
(ranskankermaa)

Pilko ja suikaloi vihannekset. Laita pannulle öljyä ja lämmitä se kuumaksi. Lisää limen kuoriraastetta ja hieman limen mehua. Lisää sitten valkosipulit ja pilkottu chili/chilikastike.
Lisää jäiset katkaravut pannulle ja paistele sen aikaa kunnes sulavat. Siihen ei mene kauaa, eikä kauaa mene myöskään katkarapujen sitkistymiseen, joten lopeta ennen sitä.

Täytä tacot ja nauti!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat