Kyllä, oikein luit. Popcorn sopii salaattiin kerta kaikkiaan mainiosti!
Parmesaanikana kuulostaa monimutkaiselta, mutta oikeasti se on uunivalmista kymmenessä minuutissa ja puolessa tunnissa valmista pöytään.

Tarvitset

 

pussillisen mikropopcorneja
haluamaasi kovaa juustoa salaattiin
viinirypäleitä
jotain salaattia/kurkkua

kanafileitä
1 dl parmesaaniraastetta
2 kananmunaa
korppujauhoja
vehnäjauhoja
suolaa
pippuria

Aloita kanasta. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Ota kolme kulhoa ja laita yhteen niistä jauhoja, toiseen korppujauhoja johon lisäät myös pieneksi raastetun parmesaanin sekä mausteita, kolmanteen riko kananmunat ja vispaa ne.
Kasta kanafileet yksi kerrallaan ensin jauhoihin, sitten munakulhoon ja viimeiseksi korppujauhoon. Laita kanat leivinpaperille ja paista pellillä n. 30 minuuttia kypsäksi asti.

Paahda popparit ja kokoa salaatti.

Ihmettele oliko tämä tosiaan tässä ja kyllä, se todellakin oli. Lapsiystävällistä, kaikille maistuvaa ruokaa saa aikaiseksi näin nopeasti ja helposti ja popparisalaattikin maistuu kaikille.


 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat