Rakastin Bridget Jones- kirjoja kun ne ilmestyi! Voi että! Luin ne ihan hiirenkorville ja olen vieläkin äärimmäisen ärtynyt siitä, että joku lainasi aikoinaan sen ensimmäisen kirjan minulta ja jätti sen sitten palauttamatta. Syytän kaikkia lähipiirissäni olevia ihan varmuuden vuoksi. Nauroin niille kyyneleet silmissä moooooneen kertaan. Kuka voisi unohtaa ne joulukortit jotka Bridget humalapäissään kirjoitti? Bridget Jones on toiminut elämässäni parhaana terapeuttina Frendien kanssa. Näillä kahdella apurillani olen valehtelematta selättänyt kaikki elämäni kriisit, mukaan lukien 7 kuukautta kestäneen raskauspahoinvoinnin.

Luin uusimman Bridget-kirjan jo ajat sitten kun se ilmestyi ja olin tosi iloinen, että leffa oli jopa parempi kuin kirja. Nauroin sielläkin vedet silmissä. Hieman se oli erilainen ja Bridget itse oli.. omituisen näköinen mutta muuten toimi mainiosti. Mark Darcy oli vain charmantimpi, vaikka joskus kuvittelin että huippu on siinä asiassa saavutettu! Lisäpisteet vielä Ed Sheeranin mainiosta cameo-roolista. Hihii, Ed on niiiin ihana.

Haluatteko kuulla juonipaljastuksia? Jos ette, älä lue enempää. Jos haluat, ja kuitenkin haluat, kerron niitä mielelläni.
Mutta nyt, lopeta lukeminen jos aiot mennä katsomaan elokuvan.

 

Bridget ja Mark menee naimisiin. Ja Mark on lapsosen isä. Miten ihanaa!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat