Kokkaamisen ehdoton miinuspuoli on se tiskikaaos joka näistä projekteista tulee siivottavaksi. Tämä pätee erityisesti niihin projekteihin, joihin tarvitset useamman astian tai kattilan ja ehkä useamman vaiheenkin.

Tämä yhden kattilan tai padan vaativa pastaruoka on tosi simppeli valmistaa ja valmistuu reilusti alle tunnissa. Kelpaa!

4 annosta tätä pastapataa syntyy seuraavista aineksista

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
400 g broilerijauhelihaa
2 kpl raakamakkaraa
2 rkl tomaattipyrettä
400 g tomaattimurskaa
1 dl punaviiniä
4 dl vettä
4 dl pennepastaa kuivana
2 tl sokeria

1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl basilikaa
1 tl oreganoa

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy padassa tai isossa kattilassa. Kypsennä jauheliha padassa, pilko makkarat sekaan ja kypsennä viitisen minuuttia. Lisää sipuli ja valkosipuli sekä tomaattipyree.
Lisää viini ja anna sen kiehahtaa. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Lisää sitten vesi ja pasta ja anna ruoan kypsentyä n. puolisen tuntia matalalla lämmöllä kannen alla.

Parmesaani ei ole pahitteeksi. Kuten ei ikinä. Tämä(kin) resepti löytyy Ruokatorstain uudesta ruokakirjasta.

 

Ootko jo nähnyt tonttuja? ;)




 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat