Tsekkailin vähän noita biisejä ja lyriikoita joita olen tänne lainannut. Tuli mieleen, että onko tosiaan suurin osa maailman lyriikoista jollain tavalla rakkaudesta kertovia? Näistäkään ei pysty mitenkään päättelemään onko laulaja pitkätukkainen hevimörkö vai hempeä naisääni, kaikki pyörivät saman teeman ympärillä. Jännä huomio.

Sitten tuli mieleen Frank Zapan Bobby Brown, siinä ei kyllä ole romantiikkaa. Aktia joo kyllä. Niitä sanoja ei kyllä voi tänne kirjoittaa. Siis mun äitihän lukee tätä. Se biisi on muuten sellainen että jää varmasti pyörimään mieleen. Yhtäkkiä sitä vaan huomaa lauleskelevansa töissä että "Oh God I am the American dream With a spindle up my butt till it makes me scream".. Okeiokei ei tätä enää!

Toinen hämmentävä huomio oli tämän vuoden Finlandia-ehdokkaat. Huomaan hämmentyväni niistä vuosi vuodelta vaan enemmän. Olisin ehkä odottanut tästä vähän erilaista kattausta? Antti Majander puhui asiasta fiksuja aamun Hesarissa otsikolla "Konttorissa hiljaa!". "Raati tekee oikein, kun se valitsee oman mielensä mukaan."
Näinhän se on. 

 

Valitsin tähän jo yhden biisin joka soi jostain syystä vuosienkin jälkeen vielä päässä. Se on Kelly Rowlandin Stole ja siinä on aika iso sanoma. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että se biisi ja sen herättämät ajatukset ei sovi tähän perushyvään lauantaiaamupäivään. Tehdään siis niin että suojellaan itseämme ja valitaan jotain muuta.

"Oh Deborah do you recall.
Your house was very small with wood chip on the wall.
When I came around to call you didn't notice me at all.
I said let's all meet up in the year 2000.
Won't it be strange when we're all fully grown.
Be there at 2 o'clock by the fountain down the road.
I never knew that you'd get married.
I would be living down here on my own on that damp and lonely
Thursday years ago. "

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat