Meneillään on kiireisimmät työviikot, lomaan on enää neljä työpäivää ja siihen tuntuu olevan vielä hyyyvin pitkä aika. Eilen oli kuitenkin arkea kohottava lomanalusreissu mahtavassa porukassa aurinkoisessa Tallinnassa. Onnea on ne tyypit, joiden kanssa voi nauraa 12 tuntia taukoamatta. Toivottavasti teilläkin on sellaisia ympärillä.

Tänään on ollut hieman hitaampi päivä. Just sellainen ihana lauantai, kun sängystä noustaan puoliltapäivin ja sinne mennään viideltä takaisin, onhan silloin jo päiväuniaika.

HItaan ja hymyilyttävän päivän kruunaa hyvä ruoka, reilu punaviinilasillinen ja kasa viikonlopun Hesareita. Ja ehkä elokuva?

Koska kesällä voi syödä kesäruokaa, lautaselta löytyi tänään grillattua sydänsalaattia, meloni-fetasalaattia ja savulohta.

Grillattu sydänsalaatti on aivan briljantti ruoka, kokeile ihmeessä! Lohko sydänsalaatti kahteen osaan, pirskottele päälle oliiviöljyä, merisuolahiutaleita ja mustapippuria. Raasta päälle parmesania (koska kaikessa hyvässähän on parmesania?)

Grillaa kunnes juusto sulaa tai jos ulkona on myrsky (kuten meillä nyt), paahda uunissa 250 asteessa siihen asti kun et enää jaksa odotella ja juustokin näyttää sulaneelta ja hieman ruskistuneelta.

Syö ruoka nautiskellen, juo viinilasi tyhjäksi, leikkaa sitten pieni pala vaaleaa, tuoretta leipää ja kaavi sillä salaatin paistoastiasta paiston aikana syntynyt liemi. Haluat tehdä sen, vannon.

Nautiskele viinilasillisen loppu leivän kanssa.

Tästä päivästä ihanan tekee sekin, että sen aikana on saanut halata ja nähdä kaikkia omia tyyppejä. Uutisia lukiessa maailma tuntuu taas aika synkältä, joten tämän ja eilisen päivän hymyt, naurut ja halaukset tuntuvat vielä normaaliakin tärkeämmältä.

 

Nyt mansikkakipon ja Pitch Perfectin kimppuun, kaunista lauantaita juuri sulle! :)

Kommentit (3)

Arja - Kodin Kuvalehti
Liittynyt12.8.2014
2/3 | 

Tosiaan! Ja niin jännältä, että pitäisi todella kokeilla. Juusto, salaatti ja grilli on yhdistelmänä varmaan mahtava. Jaan tämän KK:n Facebook-kavereillekin!

Chocolate and sparkles
Liittynyt7.9.2015
3/3 | 

Oli hyvää, siis jotenkin yllätyksellisiä makuja! Nam! Tämä jää listalle.
Grillatut avokadot ovat seuraavaksi listalla, nekin kuulostavat just riittävän oudolle ollakseen hyviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat