Saatiin minin kanssa yksi ilta idea lähteä kesäretkelle ja valvoa seuraavaan päivään asti. Hypättiin siis autoon ja lähdettiin metsästämään auringonlaskuja. Niitähän löytyy, kuten kuvasta näkyy. Kuva on muuten pienen yöretkeilijän ottama. Ja sekin oli äärimmäisen jännää pysähtyä tien vierelle ottamaan kuvaa auringonlaskusta..

Retki oli taas hyvä muistutus siitä, ettei niihin kesäelämyksiin tarvita aina hirveämmin rahaa tai aikaakaan. Jo joku tuollainen aika pieni juttu jota ei normaalisti tehdä on iso ja muistoja jättävä juttu.

Sitäpaitsi autossahan on helpointa jutella kenen kanssa tahansa, myös lapsen. Kaikesta keskusteleminen helpottuu kun ei tarvitse katsella kuin tietä. Siinä ehdittiin auringonlaskuja metsästäessä miettiä monia juttuja, kuten sitä katseleeko jo edesmennyt koiramme meitä pilvenreunalta. Ja oltiin molemmat sitä mieltä että joo. Ja myös sitä mieltä, että ainakin se ajatus helpottaa silloin kun koiraa ikävöi.

Sitäkin me molemmat vielä tehdään, monen vuoden jälkeenkin.

Arvatkaas mikä myös oli tosi jännää? Hakea Mäkkärin drive-in-luukulta ranskalaisia puoli kahdeltatoista yöllä. "Ai syödäänkö me oikeasti autossa nää?"

 

Tämä oli myös heinäkuun uusi juttu, kesäinen yöretki pienen kanssa. Ihana retki. <3

 

Kommentit (2)

Eveliina - Kodin Kuvalehti
Liittynyt2.6.2015
1/2 | 

Olipa tämä kiva postaus. Niinhän se on, että aina ei tarvita huvipuistoreissuja ja ulkomaanmatkoja. Tällaiset muistot lienevätihan yhtä rakkaita lapselle vuosien päästä! Jaan tekstisi tänään KK:n Facebookissa muidenkin iloksi. Terkuin, Eveliina KK:sta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat