Twitter antoi tänään notifikaation, että äitini on alkanut seurata minua. Pitkä matka on tultu siitä hetkestä kun samainen äitini ilmoitti jyrkästi ettei koskaan ala käyttää Twitteriä koska ihmisten seuraaminen on epäilyttävää. Noh, kävin toki tsekkaamassa äidin tilin ja tulin siihen tulokseen, että se on väärennetty. Eihän kenenkään kaikki seuraajat voi olla robotteja ja kaikki seurattavat jotain tuntemattomia ulkomaalaisia julkkiksia?

Tästä kaikesta huolestuneena soitin äidille että hän on joutunut identiteettivarkauden uhriksi. Vastaukseksi sain iloisen naurun ja kommentin "Mä oonkin odotellut että sä soitat tästä!" (Meni sellaiset kaksitoista tuntia kuulemma.) Siinä sitten käytiin läpi muutama asia kuten "miten poistan robotit seuraajistani" sekä "who to follow"-painike ei tarkoita kaveripyyntöjä vaan seuraajaehdotuksia ja hetken päästä Twitter ilmoittelikin uudesta saapuneesta twiitistä.

Töistä tullessani puhelin soi ja olikin seuraavan oppitunnin aika. Äiti se sieltä soitteli ja tiedusteli, mihin kohtaa niitä hashtageja kuuluu laittaa. Yritin selittää hashtagin oikeaa ironista sävyä ja sen sijoittelupaikkaa ja juuri kun luulin, että oppi upposi oppilaaseen kuin kuuma veitsi voihin, hän tuhahti "Tää on kyllä oikeeta hashtagia tää koko juttu!"

Noh. Turhaa tässä on yhtään naljailla, äitini kun on ihan oikeasti aika hienosti orientoitunut näihin nykyaikahommiin. Pieni setback oli tietenkin se, kun hän tägäsi kaikki tuttavansa Kroatiaan kanssaan (piti siinä käydä hieman läpi Facebookia ja sitä tägäysjuttua), mutta myönnettävä on että kun itse avasin LinkedIn-tilin, ihan ensimmäinen connectini siellä oli äiti.

Modernia perjantaita!

 

"Come and hold my hand
I wanna contact the living
Not sure I understand
This role I've been given
I sit and talk to God
And he just laughs at my plans
My head speaks a language
I don't understand

I just wanna feel
Real love feel the home that I live in
Cos I got too much life
Running through my veins
Going to waste
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Before I fall in love"

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat