Sormet syyhyävät päästä kokkaamaan uusi keittokirja alusta loppuun. Koska kasvisruoka (ja kaikki muu Outo) on lapselleni enemmän uhka kuin mahdollisuus, täytyy koemaistajat etsiä jostain muualta.
Siksi onkin hieno homma, että töissä on joku joka ilostuu kun sille huikkaa "testaan reseptejä, tuon torstaina lounasta".

Huomenna siis syömme tämän kollegani (häntä voi hyvällä omallatunnolla kutsua myös ystäväksi) kanssa Lähi-idän kasvispihvejä, jogurtti-tahinikastiketta ja yrteillä, sipulilla ja sitruunalla maustettua couscousia.

Kasvispihvit koostuvat raastetusta punajuuresta, perunasta, sipulista ja kasasta mausteita. Ensimmäiset pihvit paistettuani lähetin tälle huomiselle lounasseuralleni viestin, jossa todettiin että huomenna saatetaan syödä myös paistettua kasvisraastetta, mutta ne seuraavat pysyivät jo paremmin kasassa. Ensimmäiset epäonnistuvat aina! Pätee niin lettuihin kuin kasvispihveihinkin.. (Kaikesta päätellen lapsista näyttää tulevan erinomaisia jo ensimmäisestä lähtien.)

Maistoin muuten ensimmäisen pihvin, vähän couscousia ja etenkin sitä kastiketta. Olipa hyvät maut! Sopisivat mainiosti myös pitaleivän väliin, kuten ihan kaikki tässä maailmassa. Nam!

 

"Into the night
Desperate and broken
The sound of a fight
Father has spoken.

We were the kings and queens of promise
We were the victims of ourselves
Maybe the children of a lesser God
Between Heaven and Hell,
Heaven and Hell.

Into your eyes
Hopeless and taken
We stole our new lives
Through blood and name
In defense of our dreams
In defense of our dreams"

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat