Tiedättekö ne asut jotka vaan yksinkertaisesti kohottaa vähän arkea kun ne pukee päälleen? Mulle nämä kaksi on pikkumusta ja nahkarotsi. Kuinka simppeleitä vaatteita ja kuinka monessa ne on kulkeneet mukana!

LBD on ihana vaate. Siinä voi mennä töihin, palavereihin, leidien skumppabileisiin ja vaikka mihin. Siinä voi tuntea itsensä fiksuksi, asialliseksi, kuumaksi ja kauniiksi vain asusteita vaihtamalla.
Sitten se nahkarotsi: menee tuon pikkumustan päällä korkojen kanssa. Onnistuu Converse-tyylissä, bikereiden kanssa.. vaikka missä! Mietin tuon omani ostamista pitkään ja kyselin monilta mielipiteitä. Sillä varsinaisella ostosreissulla oli mukana kriittisin arvioijani, tyttäreni siis. Hän oli äärimmäisen tylsistynyt koko aiheeseen ja valui pitkin sovituskopin sohvaa kuten nyt vain lapsi (tai myös jotkut miehet) osaa valua. Kun sitten kysyin että onko tämä hyvä, hän totesi

"Emmätiiä. Musta toi sopii vähän erilaisille naisille. Sellaisille jotka ei ole äitejä."
Huudahdin siihen että "Onhan mummillakin tällainen" ja sain vastaukseksi:

"Niin mut mummi onkin muodikas."

Eli vaikka sitä kuinka yrittäisi olla tyylin aallonharjalla ja klassinen pukeutuja, on aina jotenkin Vähemmän Muodikkaampi kuin oma äitinsä. Huoh.

Päivän lyriikat tulee Muselta. Ostin taannoin liput tulevalle keikalle ja sain siinä lippuostoksen yhteydessä Drones-levyn kaupan päälle. Olen sitä nyt kuunnellut pari päivää ja ihan liekeissä mahtavan stadion-balladi Aftermathin vuoksi! En malta odottaa että kuulen sen livenä!

"War is all around
I'm growing tired of fighting
I've been drained
And I can't hide it
But I have strength for you
You're all that's real anymore
I am coming home now"

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat