Perusvarmoja juttuja pilkataan ihan turhaan tylsiksi. Esimerkiksi ihana lohipiiras on aina niin takuuvarma valinta kaikenikäisille syöjille ettei varmempaa ole.
Lohi ja parsakaalin kukinnot on erinomainen yhdistelmä, ja moni erehtyy vielä pitämään piirakkaa kevyenä ja terveellisenä kun siinä on jotain vihreää! Siinä vaiheessa en yleensä paljasta sitä, että tämänkin piiraan leivonnassa on käytetty juustoraastetta rennolla ranneliikkeellä.

Väitän, että se parikymmentä vuotta sitten kaikkia villinnyt kinkkupiiras on kadonnut kaikkien pöydistä. Onko näin? Eikös se kinkku tee piiraasta vähän.. klähmää? Ymmärrättehän termin?

Eikä kinkkupiiraasta tulee hyvää vaikka sen nimi olisikin quiche. Onhan croque monsieurkin loppujen lopuksi vain lämmin juustoleipä.

Mutta toisaalta, pieni hienosäätö tekee kyllä asioista hieman tyylikkäämpiä. Minunkin hiuksistoni on huomisiltapäivään asti nimeltään Pitkä Polkka, ei suinkaan mallistaan ylikasvanut pörrökasa. Pukeutumistyylini on Klassinen, ei suinkaan "Olen liian laiska ja siksi ostan vain toisiinsa yhteensopivia vaatteita".

Okei. Olkoon sitten quiche.

"Keep you in the dark
You know they all pretend
Keep you in the dark
And so it all began

Send in your skeletons
Sing as their bones go marching in... again
The need you buried deep
The secrets that you keep are ever ready
Are you ready?
I'm finished making sense
Done pleading ignorance
That whole defense

Spinning infinity, boy
The wheel is spinning me
It's never-ending, never-ending
Same old story"

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat