Kesän ensimmäinen mansikkasalaatti on tehty!

Lohi, mansikat, paistettu halloumi ja vaalea balsamico on aivan ässäyhdistelmä, voihan että! Melkein toivon että olisi tullut ostettua isompi satsi lohta..
Tässä vaiheessa vuotta saatavilla ei ole muita kuin espanjalaisia mansikoita mutta parempien puutteessa kelpaavat kyllä. (Tällä hetkellä äitini hapuilee puhelintaan paniikin vallassa ja kohta soittaa että muistinhan AINAKIN huuhdella ne. Vastaan että joojoo. Sitten alkaa luento aiheesta Ulkomaisen Marjan Vaarat Ihmiskunnalle ja siihen ynähtelen vastaukseksi.)

Hollantilaiset mansikat maistuvat jo melkein suomalaisilta, ruotsalaiset ovat jo melkein suomalaisia eikä suomalaisen mansikan kauteenkaan enää pitkään mene! Sittenhän se hulluus taas alkaa ja niitä tulee syötyä kilo päivässä. Josta tulikin mieleen, että pakastimessa on vielä viime kesän mansikkaa.. tulisikohan niistä helatorstain mansikkasorbetti?

Lounastarvikekaupasta tullessa rappukäytävässä haahuili joku rakennusmiehen työasuun pukeutunut herra. Hän kysyi voisinko avata pyöräkellarin oven. Avasin ja tulin sisään lounaalle.
Lounasta aurinkoisella parvekkeella syödessäni tuli sitten mieleen että mahtaako olla ihan järkevää availla ovia kaikille jotka asiaa sattuu pyytämään. Pakko myöntää, kävin äsken tarkistamassa onko pyörävarastossa vielä polkupyörät tallella. Oli ne.

Lounaan jälkeen palasin läppärin ääreen, yritin kohdistaa auringosta häikäistynyttä katsettani Skype-ruutuun ja olla skarppina palaverissa vaikka mieli juoksenteli auringonpaisteessa nurmikolla paljain varpain.

 

"Love is our resistance
They'll keep us apart and they won't stop breaking us down
Hold me
Our lips must always be sealed

If we live a life in fear
I'll wait a thousand years
Just to see you smile again

Kill your prayers for love and peace
You'll wake the thought police
We can't hide the truth inside"
 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat