Voi kuinka mä pidän ajamisesta! Kirjoitin ensin "autoista", mutta autoihin liittyy aika paljon sellaista josta en todellakaan pidä joten korjasin ajamiseen.
Olen ajanut ajokortin aikoinaan (laskin kuinka monta vuotta siitä on ja päätin kirjoittaa "aikoinaan") opetusluvalla. Pelastuslaitoksella töissä ollut isäni opetti. Ja koska LÄHTÖVALMIUS ON 60 SEKUNTIA, olen minäkin oppinut peruuttamaan auton taskuun ja ruutuun ennen kuin sillä oli ajettu kilometriäkään suoraan.

Ja kyllä. Minunkin autoni lähtövalmius tuolta parkkipaikalta on nytkin 60 sekuntia. Ihan vaan siis jos sattuisi vaikka tulemaan hirveä kiire tuohon lähi-Prismaan.

Jokaisella naisella pitäisi olla ihana auto jo ihan asustemielessä. Mä sain tänään ajaa autolla johon sopi erinomaisesti kiharat, huulipuna ja korot. Voi miten naisellinen olo siitä voikaan tulla kun saa ottaa reippaan kiihdytyksen ja antaa palaa.. Omalla autolla kiihdytteleminen ei tunnu yhtään niin makealta kuin esimerkiksi tämänpäiväinen syrjähyppyni.

Ajamisesta todellakin nautin, mitään muuta en autoille osaa (=halua) tehdä. Tankata joo. Lasinpesunestettäkin lisään. Siinä se melkein on. Joskus ajattelin että mun pitäisi opetella vaihtamaan renkaat koska sehän on ihan kansalaistaito, mutta nykyään ei kyllä voisi vähempää kiinnostaa.
Mä osaan tehdä chili-suklaakakkua jolla saa kenet tahansa suostumaan mihin tahansa.
(Tämä ylimielisyys saattaa hieman karista jos rengas sattuu hajoamaan jossain korpitaipaleella, mutta nykynaisella on myös älypuhelin ja youtubesta löytyy varmasti jotain hakusanalla renkaanvaihto")

Eikä nykynaisen tarvitse osata tuollaista. Nykynainen voi halutessaan ulkoistaa. Se hyvä puoli meissä nykynaisissa on, että me voidaan olla just sellaisia kuin halutaan. Vaihtakaa siis renkaat jos siitä tykkäätte. Itse kaadoin juuri lasin punaviiniä ja nyt uppoudun tänään ilmestyneeseen Glorian Ruoka&viiniin.
Viikonloppukokkauksia odotellessa Van Halenin tahdissa!

"Sleep and dream is all I crave
I travel far across the Milky Way
To my master I become a slave
Til we meet again some other day
Where silence speaks as loud as war
And the earth returns to what it was before "

 

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Hienoa, että sukupolvesi on viisastunut. Mä olen aina ollut niin itsellnen, että mietenkin hommat hoituu. Turhaa itsensä rääkkäystä. Nyt ymmärrän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat