Kun jossain kiiltäväsivuisessa ruokalehdessä huolettomasti mainitaan Tellicherryn olevan mustapippurien ehdoton kuningas, minähän sitä ostan sitten vaikka Pirkkaa saisi siitä vierestä kolmasosahinnalla..

Nyt kun on näin paljon pakkasta, kaikenlainen maustaminen nousee arvoonsa. Arvatkaa miltä mun keittiössä tuoksuu parhaillaankin kun tuli yllättävä överikokkaustilaisuus? Basilikaa, limea, tellicherryä, avokadoa, valkosipulia... voih. (Huomaatteko muuten että nämä samat ruoka-aineet toistuu joka kerta?!) 
Ennakkofiilistely on tärkeä osa ruoanlaittoa ja etenkin syömistä, ja kun tässä nyt on menty aika montaa päivää siskonmakkarakeitolla ja spagetilla ja lihapullilla niin..

Tällaisia tilanteita varten kotona pitäisi AINA olla viinipullo. Kyllä se reipas punaviinilasillinen vaan kruunaisi tämänkin tulevan aterian (ja jo kokkaushetken), mutta minkäs teet kun sitä ei ole. Ja hei kun ulkona on 18 astetta pakkasta, viiniä ei TODELLAKAAN tee niin paljoa mieli että menisi skrabaamaan jäisen auton tai lähtisi kävelemään viinikauppaan.

Seuraava biisi on todella hyvä, kuulin sen tänään pitkästä aikaa, Bruce Dickinson on kuitenkin aika jumala ja Iron Maiden tulee kesällä tänne Hämeenlinnaan. Näin pitkään ei tarvitsisi perustella mitään lainausta muttei varsinkaan näin hyvän biisin lainaamista.

 

"Waiting for the winter sun
And the cold light of day
The misty ghosts of childhood fears
The pressure is building and I can't stay away

I throw myself into the sea
Release the wave let it wash over me
To face the fear I once believed
The tears of the dragon for you and for me

Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry
My emotions frozen in an icy lake
I couldn't feel them until the ice began to break
I have no power over this
You know I'm afraid
The walls I built are crumbling
The water is moving
I'm slipping away"

Kommentit (3)

-iida
Liittynyt28.8.2015
1/3 | 

Täällä toinen Tellicherry-uhri. Santa Marian myllyssä olevat olen todennut meillä parhaimmiksi. :) Ja joo, kyllä se lasillinen valkkaria (punkusta tulee täällä migreeni) vaan tekisi ruoanlaitosta joka kerta vähän rennompaa!

Chocolate and sparkles
Liittynyt7.9.2015

Just tota Santa Mariaa ostin itsekin! Muutenkin tykkään niistä Santa Marian myllyistä, ne on jotenkin vaivattomia annostelemaan mausteita. :)
Jeps tuohon viiniinkin! Sitä ei osaa kaivata kun keittää tiistaina perunoita mutta kun lauantaisin überkokkaa, siihen jotenkin kuuluisi viinilasillinen viereen. Ja ruokailijoiksi myös sellaisia ihmisiä jotka ei kysy kaikesta "mitätääon" ja "saaksmäkattoolittlestpetshoppiasamalla"..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat