Alkuun tunnustus: ostin possun valmiina. Tein nyhtistä joskus itse ja siitä tuli jotenkin kuivahkoa. Päätin silloin ettei nyhtöpossu ole mun juttu. Ihmettelin kovasti mistä kaikki kohkaavat.

Lapsosen eilen alkaneen kesäloman kunniaksi piti keksiä jotain relaa ja kivaa syötävää. Päädyin nyhtöpossuhodareihin ja päätin antaa sille vielä toisen mahdollisuuden. Koska odotukset olivat hyvin matalalla, päätin ostaa possun valmiina. Niinpä nappasin kaupasta mukaan Tulipin valmisnyhtärin. Sitä piti paistaa puolisen tuntia uunissa ja kastike tuli mukana, just sopivan helppoa ja nopeaa siis. 

Ja hei, sehän oli hyvää! Hodarin väliin tuli vielä pikkelöityä punasipulia, kaalisalaattia, minttutsatsikia ja vähän fetaa. Tai siis mun hodarin väliin tuli noita. Ruokaseuralaiset veteli hodarit plain-mallina nyhtiksen, majoneesin ja ketsupin kanssa.

Jälkkäriksi oli suunniteltu raparperi-Brita, resepti on napattu täältä

Sekin oli tosi hyvää, joskin nyhtisövereiden ja Muuttuva labyrintti-ottelun tuoksinassa syödyn irtokarkkikasan vuoksi sitä kului hyvin vähän. Hyvää se kuitenkin oli vielä tänäänkin. Olen aina ollut siinä uskossa ettei Brita toimi enää seuraavana päivänä?

Hävisin muuten sen Muuttuvan labyrintin. Hmph.

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat