Tässä yksi päivä oli aika testata raparpekoneita ja savustettuja perunoita, noita ihmisiä villitseviä somehittejä. En kyllä oikein tiedä, onko avokadopastan ja pataleivän jälkeen syntynyt mitään oikeasti hyviä somereseptihittejä..?

Raparpekoni: ihan jees. Se raparperi "hilloutuu" jännästi peksun sisään ja on ihan hyvä kombo kirpeytensä kanssa. Se pekoni.. noh, se maistuu pekonilta. Mutta enivei, voisin nähdä tätä uudelleenkin lautasella. Silloin sillä pitäisi olla kyllä joku lohi tms vielä. nyt seurana oli salaattia ja noita savustettuja perunoita (ja niissäkin on peksua!) joten ihan kuin jotain olisi jäänyt puuttumaan.
Ruokaseurana ollut sisko totesi "niin mut mitä me sit niinku oikeasti syödään?"

 

Savustetut perunat: Mitähän näistä sanoisin? Kiva idea, ihana tuoksu keittiössä siitä savustuspussista ja ihan jees yhdistelmä. Mutta kun eihän Mikään voi voittaa uusia perunoita, tilliä ja voikökköä, joten näistä tuli hieman sellainen pyöränuudelleenkeksimisfiilis.. Tai sitten mun pekonivierastus vaan teki sen. Tai sitten odotan kaikista resepteistä uutta avokadopastaa enkä osaa suhtautua näihin "ihan ok"-kokeiluihin.

Gnocchit on vielä kokeilematta, vielä mietin mitä niiden kanssa söisin.. Pelkät gnocchit tuntuu hieman kuivalta eikä kermakastike oikein houkuta, kellään mitään ideoita?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat