Flunssapanttivankeuteni kolmas päivä on meneillään. Nettilehtien uutiset ovat alkaneet vaikuttaa järkeviltä, päivällä kodin ohi ajanut ambulanssi on ollut sykettä nostavin asia tänään (paitsi toki suihkussakäynti joka tuntui lähinnä maratonin juoksemiselta) ja lisäksi olen yrittänyt piristää lähipiiriäni vitsikkäillä WhatsApp-viesteillä. Kukaan ei vastaa. Hmm.

Uskon kuitenkin tämän olevan nyt selätettyä laatua, olen nimittäin ollut tänään sudennälkäinen!

Meiltä löytyi onneksi aineksia salviapastaan, ja sehän on ollut kokeilulistalla jo pitkään.

Pikaisen googlauksen avulla ja hieman itse säätämällä sain aikaan erinomaisen ja äärimmäisen helpon pasta-annoksen ja aikaa meni ehkä vartti tai vähän alle. Olipas simppeliä!

Sulata voita (siis eikä sitten mitään nokaretta vaan ihan sellainen miehekäs köntti!) pannulla, heitä sekaan silputtu salvia ja sitruunankuoriraaste. Lirauta hetken päästä vähän hunajaa ja pieni liraus vaaleaa balsamicoa perään.

Sekoita suolavedessä keitetyt pastat sekaan, kaada lautaselle, rouhi päälle parmesania ja mustapippuria. Kaikissa resepteissä tässä oli tortellineja tai muita täytettyjä pastoja, itse menin perusspagetilla.

Nauti television edessä miettien miten ihmeessä et ole pitkään aikaan muistanut kuinka hyvä sarja Kauniit ja rohkeat on. Huolestu edellisestä ajatuksesta ja keskity pastaan.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat