Söin taannoisella tyttöjen reissulla ihanaa voi-salviapastaa ravintolassa. Sitähän on pakko tehdä itsekin.
Löytyykö keltään mitään vinkkejä asiaan, kokeiltuja reseptejä, suosituksia..?

Voiko pastasta tulla pahaa jos käytössä on voita, salviaa, pastaa ja parmesaania..?

Hieman tuon jälkeen söin kotona kaupasta (tässä tapauksessa Lidukasta) ostettuja ravioleja joiden täytteenä oli ricottaa, basilikaa ja pinjansiemeniä.
Nekin oli superhyviä. Siitä tuli ajatus kehitellä pinaatista/basilikasta ja pinjansiemenistä joku pasta.
Oliskos kellään mitään ajatuksia siitä?
Ravioleja en tee (joku raja sillä säätämiselläkin) enkä kaipaa tuota ricottaakaan koska pidän parmesaanista pastan kanssa.

 

Onko maailmassa mitään briljantimpaa kuin paahdetut pinjansiemenet? Niiden on pakko sopia pastan päälle.
Kerron kun olen kokeillut, kertokaa te sitä ennen ne parhaat pastavinkkinne.

 

"See the stone set in your eyes
See the thorn twist in your side.
I wait for you.
Sleight of hand and twist of fate
On a bed of nails she makes me wait
And I wait without you

With or without you
With or without you.

Through the storm, we reach the shore
You gave it all but I want more
And I'm waiting for you–

With or without you
With or without you.
I can't live with or without you."

 

Kommentit (2)

Pii
Liittynyt29.2.2016

"Voiko pastasta tulla pahaa jos käytössä on voita, salviaa, pastaa ja parmesaania..?" No ei oikeastaan voi . Sekoita salvia sulaan voihin ja keitetyt pastat sekaan ja lautaselle parmesania päälle.... 
Ricotta ja parmesani ovat hyvin erityylisiä juustoja - koostumukseltaan ja maultaan - ricotta on kotijuuston tyylinen ja parmesan todella pitkään kypsytetty. 
 

Kuulostaa hyvältä pinaattipasta - pinaattiahan käytetään jo lähtökohtaisesti pastan väriaineena, raikkaampi se ulkopuolella on. Pestohan yhdistää nämä basilikan ja paahdetun pinjansiemenen eli ilman muuta pastaan sopii pestona tai erillisinä. 
 

Alkoipa tehdä mieli pastaa.

Jokainen voi olla kokki

Chocolate and sparkles
Liittynyt7.9.2015

Ricotta on minulle, suurelle juustonystävälle jotenkin liian "hevi". Kyllä se menee jos se on just esim. ravioleissa sisällä, mutta itse en ole sitä juurikaan käyttänyt. Voi siis tosiaan olla niin, että juustoissakin on rajansa. :)

Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram