Tunnelmia voisi kuvitella lähinnä sanomalla "jaksaa jaksaa" nyt kun käsillä on viimeiset työpäivät ennen lomaa. Näille päiville onkin asemoitunut kaikenlaista ja luvassa on pitkiä päiviä.. Sepäs ei kuitenkaan haittaa kun takana on 9 tuntia yöunta ja etäpäivän salaattilounas oli niiin hyvä. Kesäiltojen ja -öiden autoajeluissakin on oma juttunsa, iltaa odotellessa siis.

Näitä salaattiin käärittyjä juttuja alkoi näkyä joka paikassa muutama vuosi sitten. Onkohan se korealaisen ruoan Suomen valloituksen ansiota?
Kääriminen oli tänään ajatuksena täälläkin, mutta JOKU on syönyt täältä kaiken kääräisysalaatin. Jäljellä oli vain jääsaldea, mutta koska se oli tuoretta ja rapeaa, sekin toimi yllättävän hyvin.

Salaatinlehteen käärin savulohta, yrttimarinoitua fetaa, chiliä, kevätsipulia ja basilikaa. Siskon Australiasta tuoma parmesan-rosmariiniöljy pelasti taas tämänkin kohtalaisen yksinkertaisen jutun. Öljy uhkaa kohta loppua, siksipä olen alkanut painostaa siskoa uudelle reissulle. Hän ei tosin ole vielä ehtinyt käyttää (lähellekään) kaikkia niitä kenkiä, jotka viime reissulta osti (näkisitte oikeasti kuinka paljon niitä oli!) joten korvaavia öljysuosituksiakin otetaan vastaan.

Lounas on nyt nautittu, chili ja mustapippuri polttelee hieman huulia ja nyt pitää jälleen hautautua läppärin ääreen.

Aurinkoista tiistaita!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat