Tuntuu hullulta, että aloitimme kokonaan elämään uutta vuosiKYMMENTÄ muutama viikko sitten. Pysähdyin uudenvuoden kynnyksellä miettimään, mitä kaikkea/millaisia suuria virstanpylväitä tai mullistuksia  historiaan jääneisiin kymmeneen vuoteen onkaan omaan elämää ajatellen oikein mahtunut. 

 

 Aikamoista. Aika kuluu aikuisiällä niin nopeaa, ettei sitä välillä meinaa ymmärtää...Menneet 10 vuotta ovat muokanneet minua ihmisenä paljon, mutta myös olleet tapahtumarikkaita - niin hyvässä kuin huonossakin mielessä. Näiden 10 vuoden aikana olen saanut kokea paljon hienoja hetkiä; mm kihlautunut, ja ollut avoliitossa ensimmäistä kertaa elämässäni, valmistunut toiseen ammattiin , julkaissut omakustanteisen runokirjan, tavannut presidentin kasvotusten, vastaanottanut omaa elämääni ajatellen merkittäviä stipendejä ja apurahoja, tavannut uusia, hienoja ja arkeani rikastuttavia ihmisiä jne.

Vastaavasti olen myös joutunut hyvästelemään minulle muutaman erittäin läheisen ihmisen, kamppailemaan oikeuksistani eri asioihin liittyen, jättänyt pelonsekaisin tuntein taakseni "lähes kaiken tutun ja turvallisen", etsinyt aktiivisesti töitä luoden somehitin, ja muuttanut mielen lisäksi asuinpaikkaa pariinkin otteeseen. Erityisesti  historiaksi muuttunut vuosi 2019 jää sydämeeni hyvin merkityksellisenä. Jos tuota vuotta pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, se olisi "muutos". Elämäni on ollut ja on edelleen, tietynlaisessa käännekohdassa, sillä vuonna  2019 olen:

 

🎀 aloittanut elämäntaparemontin ja laihtunut sen myötä n 17kg
🎀 rohkaistunut ja viimein eronnut pitkäaikaisesta suhteesta, josta olisi pitänyt lähteä jo paljon aiemmin.
🎀 saanut viimein työpaikan 4 vuoden etsimisen jälkeen.

 

Näiden 3 suuren ja hienon muutoksen ohella olen tänä kohta menneenä vuonna myös ...

 

🎀 oppinut näkemään ja arvostamaan itse(ä)ni uusin silmin: itsenäisenä, vahvana ja moneen asiaan kykenevänä sekä oikeutettuna ihmisenä.
🎀 nauttinut vapaudesta tehdä asioita
🎀 yrittänyt tehdä päätöksiä spontaanimmin, ja olla stressaamatta niin paljon asioista, joille en vaan voi/pysty mitään
🎀 kuullut suuria uutisia
🎀Kokenut yhden, tähänastisen elämäni upeimman ja ikimuistoisimman konserttikokemuksen,

ja...

🎀 ymmärtänyt, että vaikka takana onkin monia suuria elämänmuutoksia ja tapahtumia niin ne kaikki eivät aina ole vain pahasta vaikka hetkittäin siltä tuntuisikin.

 

Niin... Viimeiseen on pieneksi perusteeksi vielä näin loppuun todettava, että: joskus on vain parempi olla itsekäs ja ottaa hyppy tuntemattomaan. Näin hiukan yli 3kybäsenä se voi pelottaa ihan helvetisti mutta se mikä ei tapa, tunnetusti vain vahvistaa. Ei voi ikinä tietää mitä suunnitelmia tulevalla on mietittynä vaihtoehtoisesti varallesi, jollet itse ole valmis kohtaamaan sitä tai uskalla kurkkia sinne ja ottaa sitä ratkaisevaa askelta muutosta kohti.

Loppujen lopuksi jokainen meistä on vastuussa omasta onnestaan. Jokainen meistä elää vain kerran ja itselleen. Välillä on syytä pysähtyä miettimään - mitä todella tahtoo ilman että toisten mielipiteille tms antaa liikaa valtaa taikka painoarvoa. Sen minä nyt viimein kerrankin tajusin tehdä. ! Hyvä vuosi 2019, olit vuosi joka koetteli monin tavoin mutta vain positiivisessa mielessä. Muistelen sinua ja taaksejäänyttä vuosikymmentä hyvillä mielin ja hyvä maku suussa.

Mikään kiirehän meillä ei uuteen alkaneeseen  vuoteen ole ollut, mutta onneksi 2020 olet  jo startannut!  Sillä mulla on sellainen tunne että tuot mukanasi paljon kaikkea uutta, & ihanaa. <3 😊 

 

With love; 

-N- 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kaikilla meillä on unelmia ja kuten Walt Disney on joskus muinoin hienosti todennut, niistä voi tulla totta jos meillä on vain tarpeeksi rohkeutta tavoitella niitä. "Cinderella's Journals"-blogin takana näppistä naputtelee oman elämänsä prinsessa,  Tämä Tuhkimo unelmoi niin pienistä kuin suuristakin asioista, ja haluaa jakaa tarinoitaan sekä unelmiaan ja niiden tavoittelemiseen johtavat "matkat" hyvine ja huonoine ajatuksineen teidän kanssanne.  Ja niitähän riittää...  

 

Teemat

Hae blogista