Well, hello teille kaikille piiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa ,ja terveisiä nuhanenältä jonka suurin osa teistä varmaan muistaa nimellä "Pisaran verran poikkeavampi."  Te, jotka olette matkanneet mukanani nyt tähän uuteen blogiini vanhasta/tarinani alusta (eli vuodesta 2016)  alkaen, tiedätte että erosin viime kesänä pitkään kestäneestä suhteesta ja olen sen takia pitänyt hiljaiseloa kirjoitusrintamalla... Pohdin pitkään miten jatkaisin siitä mihin kesällä jäin, ja ainoa oikealta tuntuva ratkaisu oli aloittaa koko blogikin ns. puhtaalta pöydältä. Kaikkea vanhaa ei tarvitse hävittää, mutta joskus se tuntuu hyvältä. 

Kirjoittamassa näppäimistön takana on siis edelleenkin se sama, kaikkien tietämä Ninni, mutta nykyään  toimin "oman elämäni prinsessana, tässä blogissa joka kantaa tästä päiväyksestä nimeä "Cinderella´s Journals". 

Tarinoita ja unelmia, arkea ja mielipiteitä sisältäviä ajatuksia. Sitä kaikkea tulee olemaan tämäkin blogi täynnä.  Toivottavasti saan pitää teidät kaikki vanhat seuraajani matkassani, ja uudet toivotan lämpimästi tervetulleeksi sille mukaan. Vaikka tammikuu onkin jo hyvässä vauhdissa niin tästä on erittäin jees  aloittaa uusi vuosi, uusi vuosikymmen ja uusi alku teidänkin kanssa. :) 

 

With love; 

-N- 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kaikilla meillä on unelmia ja kuten Walt Disney on joskus muinoin hienosti todennut, niistä voi tulla totta jos meillä on vain tarpeeksi rohkeutta tavoitella niitä. "Cinderella's Journals"-blogin takana näppistä naputtelee oman elämänsä prinsessa,  Tämä Tuhkimo unelmoi niin pienistä kuin suuristakin asioista, ja haluaa jakaa tarinoitaan sekä unelmiaan ja niiden tavoittelemiseen johtavat "matkat" hyvine ja huonoine ajatuksineen teidän kanssanne.  Ja niitähän riittää...  

 

Teemat

Hae blogista