Hieraisin silmiäni epäuskon vallassa, kun näin että joulukalenterit saapuivat kauppiohin jo lokakuun 1 päivä. Siis aivan käsittämätöntä. Halloweenkaan ei ole ennättänyt mennä, niin joulu tulee jo vastaan.

Joulukalenterit saivat olla vielä rauhassa (ja lapset pidettävä vielä ainakin 1,5 kuukautta poissa kaupasta!), mutta minun jouluhenkeni heräsi henkiin (eikä toivottavasti hiivu ennen marraskuun loppua) ja kävellessäni pakasteosastolla, minun oli ihan pakko ostaa piparkakkutaikinaa (koska edellisestä kerrasta ON aikaa!) ja kotosalla leipoa tyttöjen kesken vähän pipareita.

Lokakuun toisella viikolla oli (tietysti!) glögin vuoro. Oijoijoi kuinka se maistukin hyvälle, kun eilen kipeää kurkkua helpotin glögin marjaisalla maulla.

Ehdin myös syyskuun viimeisellä viikolla maistaa Fazerin piparkakkusuklaata ja viikonloppuna söin jo perinteeksi muodostuneita piparkakku dumleja, jotka muuten on mun kaikkien aikojen suosikki dumleja.

Ja viimevuodestakin tuttu Starbucks White Chocolate mocha pääsi myös ostoskoriin, valmis jääkahvien aatelia.

Siis niinkuin huomaat, ei mua nyt hirveesti haittaa, että joulukamat alkaa tulla kauppoihin. Otan niistä tietenkin ilon irti heti kun pystyn, mutta kyllä ne voisi silti lähempänä marraskuuta tulla. Toki pikkujoulukausi alkaa kait jo lokakuussa, joten niihinhän niitä varmasti jo ostetaan (ehkä jopa niitä joulukalentereitakin).

Parvekkeellekin laitoin kesällä ostamani lyhdyt palamaan, ihanaa syksyä ja joulun odotusta <3

Kommentit (0)

Seuraa 

Vähän päälle (mielummin alle) kolmekymppinen nainen, jonka ydinperhe koostuu kahdesta kinderistä sekä miehestä. Toivon, että saan blogiini mielenkiintoisia aiheita aikaiseksi. Omaa sydäntä lämmittää täytekakut (ja myös vyötäröä), kuntonyrkkeily (jota en ole vielä aloittaut), politiikka, vahvat mielipiteet, lukeminen ja tietysti omat lapset. Joskus joudun varmasti purkamaan kiukkuakin, kun synnyinlahjana ei ole tullut pullantuoksuista äitigeeniä. Haaveilen matkustamisesta (mutta pelkään lentämistä) sekä omasta takapihasta.

Instagram