Ihanaa, ihanaa, ihanaa!

Tiedättekö, tätä on odottettu siitä asti kun edelliset loppui, eli on taas Euroviisujen aika (lauantaina tulee viisujen esikatselu klo 19:10 alkaen. Tiedossa siis kunnon ennakko fiilistelyä - kuulokkeiden kanssa, jos muilta asukkailta kysyttäsiin). Jotenkin tuntuu kivalle tämä jokavuotinen traditio näiden viisuhuumien kanssa, tästä se kesä pyörähtää käyntiin.

Euroviisut kun onnistuu aiheuttamaan minulle samanlaiset fiilikset kuin toisille jalkapallo tai lätkä.

Euroviisuthan on hyvässä hengessä järjestetty musiikkitapahtuma. Ei sillä, että musiikki aina välttämättä hivelisi sävelkorvaa, mutta äärimmäisen viihdyttävä se kuitenkin on. Ja kyllä minä joudun tunnustamaan, että mp3 (siis ihan oikeasti MP3) soittimeni soittolistalla pyörivät vielä viime vuoden Viron, Romanian, Englannin. Espanjan, Italian ja Austraalian edustajien kappaleet.

Viime vuonna sävelkorvaani (anteeksi mitä - kysyisi mieheni) on hivellyt 42 kappaleesta 6. No okei, aika laiha saldo noinkin monesta kappaleesta, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö joukossa olisi ollut muitakin hyviä ja muiden mielestä hyviä kappaleita. Esimerkiksi monihan (todistettavasti) piti myös Ruotsin kappaleesta. Mielestäni se oli hyvä, mutta ei niin hyvä, että olisi päässyt soittolistalleni.

Varasimme muuten mieheni kanssa aikuisten risteilyn ruotsiin! Harmi vaan, että ei osunut parhaimpaan viisuhuumaan, mutta ehkä ABBA-museo lievittää tuskaa. Onko joku käynyt siellä? Onko käymisen arvoinen paikka?

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Vähän päälle (mielummin alle) kolmekymppinen nainen, jonka ydinperhe koostuu kahdesta kinderistä sekä miehestä. Toivon, että saan blogiini mielenkiintoisia aiheita aikaiseksi. Omaa sydäntä lämmittää täytekakut (ja myös vyötäröä), kuntonyrkkeily (jota en ole vielä aloittaut), politiikka, vahvat mielipiteet, lukeminen ja tietysti omat lapset. Joskus joudun varmasti purkamaan kiukkuakin, kun synnyinlahjana ei ole tullut pullantuoksuista äitigeeniä. Haaveilen matkustamisesta (mutta pelkään lentämistä) sekä omasta takapihasta.

Instagram