Otsikossa mainitsemani asiat eivät sovi yhteen, flunssa vie voimat ja piiloteut paketit tuottavat päänvaivaa.

Antakaas kun selitän:

Flunssa on tehnyt tuloaan jo tovin, mutta olen ehkä onnistunut karkoittamaan sen ajatuksen voimalla (varmasti olen!), vaan enäänpä se ei tunnu auttavan (huoh). Tarvitseeko edes mainita, että lomahan se on minullakin alkamassa. Kas vain, tunnollisen työntekijän mittari täytetty jälleen kerran.

Alkuviikosta luulin, että hammashan se vain pitää metakkaa, jonka takia korvaa ja poskia pakottaa. Hammas hoidettu eilen, mutta posket ja korvat jytäävät edelleen, pakko varmasti nöyrtyä tosiasioiden edessä.?!. EI, ei ennenkuin kaikki piilotetut lahjat on kaivettu kätköistä, paketoitu sekä työnnetty takaisin piiloihinsa, vaikka kuinka flunssa yrittäisi hiipiä keskuuteemme. Näen jo sielun silmin, kuinka jouluaattona naamani muistuttaa enemminkin Petteri punakuonon nenää, kuin heleää Lucia neitoa (tämän täytyy olla sarkasmia.)

Odottelen edelleen postin tuovaksi paria pakettia, toisesta tiedän, että se ei ennätä jouluksi, vaikka sen olen tilannut jo kohta kuukausi takaperin, mutta minkäs teet. Toinen tarjoaa pientä etukäteisjännitystä näin joulun alla, enkä usko, että tämä on sitä hyvää jännitystä.

En kyllä anna flunssan nujertaa joulu fiiliksiä, vaikka lunta ei ole maassa, niin olen saanut kyllä pään jo viriteltyä joulutunnelmiin. Eilen pakkasin lahjoja pari tuntia, join glögiä ja kuuntelin joululauluja. Tänään on samat suunnitelmat, ja huomenna. Olen henkeen ja vereen jouluihminen, mutta jotenkin tänä vuonna tulen myöhässä, ehkä se on tämä hiipivä flunssa. Leipomiset ja muut ovat jääneet ihan kokonaan, mikä harmittaa ihan suunnattomasti. Ehkä tänään kurvailen kaupan kautta, pistän mutkat suoriksi ja leivon tyttöjen kanssa pipareita valmistaikinasta (ihan kuin muuten tekisin taikinan itse.)

Niistä piiloteuista lahjoista, pelkään (joka vuosi), että unohdan jonkun paketin kaapin kätköihin. Tänä vuonna yritin raivata kaapeista vähän tilaa, niin että kaikki paketit löytyvät samasta paikasta (tästä syystä verkkokellarin ovi pullistelee siihen malliin, että kohta lentää ruuvit ja mutterit). Mutta ahdasta on ja siksi olenkin joutunut lainaamaan muutaman hyllyn omasta vaatekaapista (joka on muutenkin epäjärjestyksessä ja täynnä.) Onneksi lahjan saajat eivät tiedä, että kenen paketteja on makuutettu sielä kalsareiden seassa.

Rauhallista joulunodotusta <3

Ps.Hain eilen koneenikin huollosta, joten kakku aiheisia kuvia luvassa lähiaikoina.

Kommentit (0)

Seuraa 

Vähän päälle (mielummin alle) kolmekymppinen nainen, jonka ydinperhe koostuu kahdesta kinderistä sekä miehestä. Toivon, että saan blogiini mielenkiintoisia aiheita aikaiseksi. Omaa sydäntä lämmittää täytekakut (ja myös vyötäröä), kuntonyrkkeily (jota en ole vielä aloittaut), politiikka, vahvat mielipiteet, lukeminen ja tietysti omat lapset. Joskus joudun varmasti purkamaan kiukkuakin, kun synnyinlahjana ei ole tullut pullantuoksuista äitigeeniä. Haaveilen matkustamisesta (mutta pelkään lentämistä) sekä omasta takapihasta.

Instagram