Olen siis Buzzador, joka rakastaa euroviisuja (ohi asia, mutta pakko mainita). Se joka ei tiedä mikä se on,niin kerron nopeasti: Buzzadorina saat tuotteita kotiisi testattavaksi sekä sinun tulee testata / jakaa tuotteita myös ystäville ja heidän pitää antaa palautetta testaamastaan tuotteesta. Tuotteet saat Buzzadorilta päästyäsi mukaan kamppanjaan. Ennen kamppiksen loppua, tulee sinun tehdä buzzadori sivuilla loppuraportointi. Tämä ei ole ollenkaan työlästä, vaan ehdottomasti hauskaa.

Buzzador jäsenyys on maksutonta. Liity mukaan www.buzzador.com

Olen ollut Buzzadorina jo vuodesta 2008 ja tässä ajassa olen testannut muun muassa sokerittomia karkkeja, vanishia, pamppersin vaippoja ja nyt testaan siis Bicin uhu tuotteita. Ajattelin, että viikonlopun aikana testaan näitä askartelemalla tyttärieni kanssa sekä ensi viikolla tuon ne toimistolle tosi testiin. Toisaalta, voikin olla, että ne on lasten kanssa tosi testissä.

Ainiin, ostin tänään ensimmäiset joululahjat, olenko ajoissa vai myöhässä?

Kommentit (0)

Seuraa 

Vähän päälle (mielummin alle) kolmekymppinen nainen, jonka ydinperhe koostuu kahdesta kinderistä sekä miehestä. Toivon, että saan blogiini mielenkiintoisia aiheita aikaiseksi. Omaa sydäntä lämmittää täytekakut (ja myös vyötäröä), kuntonyrkkeily (jota en ole vielä aloittaut), politiikka, vahvat mielipiteet, lukeminen ja tietysti omat lapset. Joskus joudun varmasti purkamaan kiukkuakin, kun synnyinlahjana ei ole tullut pullantuoksuista äitigeeniä. Haaveilen matkustamisesta (mutta pelkään lentämistä) sekä omasta takapihasta.

Instagram