Meidän perheeseen tuli niitä kaksi, isoja ja hienoja. Nimittäin vappupalloja. Vanhemman lapsen vappupallo on saanut huokaista helpostuksesta ja olla rauhassa, mutta nuoremman Pikku Myy pallo on jo lähdössä jalat edellä (kuva liitteeksi iltapäivällä).

Näin vapun alla moni saattaa kokea kovan kohtalon, niin kävi meidän myös meidän Myylle. Jostain syystä se alkoi toimittamaan nyrkkeilysäkin virkaa, ajamaan mopin asiaa sekä toimimaan penkkinä. Pikku hiljaa hänestä pihisi elämä ulos eikä näin ollen jaksanut ilahduttaa meitä 4 päivää pidempään. Karu on vappupallon kohtalo. Luulen, että keppipallo olisi ollut pitkäikäisempi.

Nyt vanhempi lapsi tietenkin pelkää, että seuraavaksi on vuorossa hänen pallon möyhiminen (eikä hän siinä kauhean väärässä ole).

Tässäkin asiassa lapset ovat hyvinkin erinlaisia. Aikanaan  kun vanhemman lapsen Minnipallo karkasi parvekkeen kautta taivaalle, oli se hyvin traumaattista ja järkyttävää (asia jota muistellaan joka vappu, eikä mikään pallo korvaa menetettyä Minnipalloa!), kun taas nuorempi tuskin muistaa enää huomenna, että hänellä oli vielä eilen Pikku Myy-pallo.

Vapuksi aiomme mennä häiritsemään vanhempieni (mielen)rauhaa hyvän ruoan ja seuran (heidän) siivittämänä. Äidilläni on tapana laittaa koti sesongin mukaan, joten voin hyvin uskoa, että riemua riittää serpenttiineistä ja muista vappukrääsistä. Ja koti näyttää meidän jäljiltä siltä, että olisi ollut isommatkin bileet käynnissä.

Iloista vappua kaikille <3

Kommentit (2)

allikalliolla
Liittynyt31.10.2015

Palloille sattuu ja tapahtuu. Muistan, kun ostimme nuorimmalle lapselle hienon Nalle Puh -pallon. Kotiin päästyämme pallon painona ollut muoviotus rikkoi pallon pamahtaen. Lapsi oli niin pieni, ettei ehkä olisi kauaa muistanut koko asiaa. Meitä vanhempia harmitti lapsenkin puolesta, siispä isä lähti kauppaan hakemaan uuden pallon, täsmälleen samanlaisen. =)

Puska
Liittynyt3.9.2015

Voi ei. Onneksi lapsi sai uuden samanlaisen pallon :) Me ei onnistuttu enää löytämään uutta Minni palloa, joten ihan ei uusi pallo paikannut Minnin jättämää kolosta :)

Seuraa 

Vähän päälle (mielummin alle) kolmekymppinen nainen, jonka ydinperhe koostuu kahdesta kinderistä sekä miehestä. Toivon, että saan blogiini mielenkiintoisia aiheita aikaiseksi. Omaa sydäntä lämmittää täytekakut (ja myös vyötäröä), kuntonyrkkeily (jota en ole vielä aloittaut), politiikka, vahvat mielipiteet, lukeminen ja tietysti omat lapset. Joskus joudun varmasti purkamaan kiukkuakin, kun synnyinlahjana ei ole tullut pullantuoksuista äitigeeniä. Haaveilen matkustamisesta (mutta pelkään lentämistä) sekä omasta takapihasta.

Instagram