Kirjoitukset avainsanalla bloggaus

Takana ihana ja erilainen viikonloppu. Hymyillen ja hämmästellen olen pohtinut alkuviikon: Miten voikaan olla, että entuudestaan tuntemattomien ihmisten kesken voi olla niin hauskaa ja välitöntä! Tapasimme neljän muun ulkosuomalaisen bloggaajan kanssa Saksan Aachenissa. Sokkotreffimme olivat yhden yön mittaiset. 

Suunnittelimme miitinkiä muutaman kuukauden ajan ja tapaamispaikaksi valikoitui Belgian ja Hollannin rajan tuntumassa oleva ihana ja tunnelmallinen Aachen. Vaikka Aachenia on Kölnin tavoin pommitettu toisen maailmansodan aikana raskaasti, on tässä pienessä ja viehättävässä kaupungissa nähtävillä historian havinaa paljon enemmän kuin kotona Kölnissä. Meillä tosin kiinnosti historiallisia nähtävyyksiä enemmän toisemme.

Miksi olet tullut ulkomaille? Kauanko olet asunut? Miten olet viihtynyt uudessa kotikaupungissa- ja maassa? Oletko ajatellut, että muuttaisit Suomeen takaisin? Kysymykset lentelivät ilmassa kuin pingispallot. Vastausten ja kysymysten välissä naurettiin (ja paljon valokuvattiin!). Jo muutaman tunnin jälkeen todettiin, että onpa meillä mukavaa yhdessä ja tätä perinnettä tulisi jatkaa! Tänä vuonna tapaamme ehdottomasti uudestaan ja toivotaan, että saamme joukkoomme muita ulkosuomalaisia bloggaajia, jotka eivät tällä kertaa päässeet mukaan. 

Ihania kadunkulmia ja paljon valokuvattavaa. Aacheniin pitää päästä uudestaan! Kölnistä Aacheniin matkustaa junalla 40 minuutissa.

Hyvää ruokaa, ihania ravintoloita ja kahviloita. Reissu oli erittäin onnistunut myös kulinaristisessa mielessä. Ylhäällä kuvissa lauantain illallispaikkamme Ravintola Ratskeller ja alhaalla sunnuntain brunssipaikkamme Cafe Middelberg.

Suosittelen tutustumaan loistavien kanssamatkaajieni blogeihin. Lena asuu tällä hetkellä Düsseldorfissa, Aino Luxemburgissa, Laura Antwerpenissä ja Jonna Kölnin kupeessa. 

Kommentit (15)

j / Lempipaikkojani
1/15 | 

Kirjoitit tosi kivasti meidän reissusta! On kyllä hauskaa lukea toisten versioita samasta tapahtumasta :) Ja ehdottomasti aloitetaan uuden tapaamisen suunnittelu pikimmiten!

Anu/Matkakuume
2/15 | 

Teidän reissu kuulostaa olleen tosi kiva tämän ja kaikkien muidenkin postausten perusteella. :) Haluan ehdottomasti tulla täältä Hollannin puolelta mukaan seuraavaan tapaamiseen, jos vain ajankohta on sopiva!

Aino Salminen
3/15 | 

Herkullisia kuvia, slurps! Tällä viikolla pitää hieman kiristää vyötä, niin hyvin maistui ruoka ja juoma hyvässä seurassa. Kotiin ostetut kakut tekivät hyvin kauppansa, vaikka ne hieman kärsivätkin kotimatkalla Pohjois-Luxemburgin mutkaisilla teillä! Toivottavasti tavataan pian uudestaan ?

Eau De Cologne
Liittynyt22.6.2015

Oli meillä niin hyvät herkut kyllä! Aloitetaanpas uuden tapaamisen suunnittelu tässä kevään kuluessa! Mukavaa arkeen paluuta :-)

Johanna, Eau De Cologne

Oili / Ajatuksia Saksasta
4/15 | 

Joo joo joo uudet treffit! Joko aletaan suunnitella? Ja siis ihanaa että kaikki ruokapaikat osuivat noin nappiin!

Eeva / Oh, wie nordisch!
5/15 | 

Kiva kuulla että juttu luisti :-)

Ensi kerralla minäkin ehdottomasti mukana, mun puolesta voidaan jo alkaa suunnittelut.

Laura / Laura's Itinerary
6/15 | 

Ihanasti kirjoitettu! Ja taysin nappiin kuvailtu :) 

Olihan kiva tavata! Uudelleen!

Arja - Kodin Kuvalehti
Liittynyt12.8.2014
7/15 | 

Terveiset myös täältä KK:n toimituksesta - olipa kiva kuulla teidän onnistuneesta tapaamisesta ja nähdä ihania kuvia! Laitan postauksesi tänään KK:n Facebookissa jakoon. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat