Kirjoitukset avainsanalla Ystävänpäivä

Ystävänpäivän kunniaksi aloitan minäkin osaltani tämän Ystäväkirja- haasteen, joka aina toisinaan eri blogeista ponnahtaa esille. Haaste on kaikille! Voit jättää vastaukset kommenttiboxiin, kopioida omaan blogiisi tai vain muuten omaan käyttöösi. Alla olisi tarjolla kysymyksiä joita olen poiminut eri blogeista ja teksteistä: 

1. Kuvaile itseäsi viidellä sanalla: 

-Impulsiivinen, räiskyvä, huolehtija, avoin ja ihmisrakas.

2. Kolme asiaa, joita ilman et voi elää (perheenjäseniä ei saa mainita) 

-Kahvi, dekkarit (kirjat ja tv- sarjat) ja raitis ilma 

3. Lapsuutesi paras muisto

Yksi lapsuuden parhaista muistoista liittyy siihen, kun perheesemme tuli mäyräkoira ja sain keksiä koiralle nimen. Siitä tuli loppujen lopuksi sitten Jenni. Ihanaksi muistoksi mieleeni on jäänyt myös, kuinka ystävyytemme ensimmäisen lapsuuden ystäväni Erjan kanssa alkoi. 

4. Takana on kauhea päivä, miten rentoudut?

Otan käteeni lasillinen hyvää viiniä (tai toisinaan kupin teetä) ja laitan tv:n täydeltä jännistystä pyörimään koko illaksi. Koen dekkari- sarjojen tuijottelun yhdeksi parhaista tavoista nollata omaa pääkoppaa.

5. Jos sinun pitäisi syödä vain vain yhtä herkkua koko loppuelämäsi, mitä se olisi?

Fazerin pähkinäsuklaata, sitä jossa on sinikeltainen paperi

6. Mitä et missään nimessä voi sietää?

Itsekkäitä ihmisiä, jotka eivät näe omaa napaansa pidemmälle. 

7. Kuinka monessa paikassa/ kodissa olet asunut? 

Olen elämäni aikana asunut neljässätoista eri kodissa ja kuudessa eri kaupungissa/ kylässä. 

8. Haaveita joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa?

Haaveilen päivittäin erilaisista matkoista. Hyödyllinen haaveeni on, että viimein saisin mentyä saksan kurssille päivittämään kielitaitoani. Toisinaan haaveilen myös Suomeen paluusta, mutta en ole vielä varma haluanko, että haave toteutuu. 

9. Salaiset paheesi? 

Kotona vain omassa tiedossani olevat suklaa- piilot ja toisinaan "hetken mieliteko"- ostokset, joita aina kadun myöhemmin.

Ihanaa ja rakkauden täyteistä ystävänpäivää 2017! 

Kommentit (9)

allikalliolla
Liittynyt31.10.2015
1/9 | 

Ai miten hauska! Ystäväkirja palauttaa hetkeksi aina sinne kouluaikoihin, lapsuuteen. :)

Valitsen vain yhden: 

Takana paha päivä: Jos vain mahdollista (ettei puolisko katso jotain tuikitärkeää kokki, matkailu, auton rassaus, mitä ikinä -ohjelmaa) TV:stä tai tallennuksista pyörimään joku dekkari, historiallinen sarja tai vaikka hömppää. Kunhan pää tyhjenee. :)

Alankomaalainen
3/9 | 

Hei! Ihmettelen tätä ystävänpäiväajatusta. Muualla maailmassa 14.2. on Valentino -day, Valentiinin päivä tai Valentijnsdag. Se tarkoittaa näissä maissa rakastavaisten päivää eikä suinkaan mitään ystävän päivää. Useimmiten on tarkoituksena lähettää salaisesti rakastetulle henkilölle kortti tai lahja ilman lähettäjän nimeä. Vastaanottajan pitäisi yrittää arvailla lähettäj(ie)än nimi. Tietenkään minulla ei ole yhtään mitään vastaan suomalaisten keksimää ystävänpäivää. Haluan vain mainita alkuperäisen käytännön. Jos Suomessa omitaan ulkomaalaisia tapoja, olisi ehkä aiheellista miettiä alkuperäistä käytäntöä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram