Kirjoitukset avainsanalla Huvipuisto

Sunnuntaina vietettiin huikean kiva päivä huvipuistossa Suomen vieraiden kanssa. Kodistamme reilun parinkymmenen kilometrin päässä Brühlissä sijaitsee yksi Saksan suosituimmista huvipuistoista, Phantasialand. Mm. Michael Jackson on käynyt aikoinaan avaamassa yhden huvipuiston osioista. 

Vaikka Phantasialand sijaitseekin suhteellisen lähellä kotia, ei sinne kovin useasti tule lähdettyä (ollaan käyty kerran aiemmin). Kallis pääsymaksu verottaa käyntimääriä, mutta eihän sitä makeaakaan kannata nauttia mahan täydeltä. 

Huvipuisto on jaettu erilaisiin teema- alueisiin ja näissä voi tuntea olevansa hetkellisesti esimerkiksi Meksikossa. Alueella on myös kolme hotellia ja yksi leirintäalue sekä useita kohtuuhintaisia ravintoloita- ja ruokakojuja. 

Lapsille pääsylipun hintaan (29 e) sisältyy ilmainen kasvomaalaus. Aikuisten pääsylipun hinta on 49 e. Lippujen hinnat sisältävät pääsyn kaikkiin laitteisiin. 

Lapset saavat lippukassalta mukaan seikkailu- passin, johon voi kerätä leimoja eri laitteista. Tarjontaa lapsille löytyykin kiva määrä sekä ulko- että sisälaitteista. 

Phantasialand on ehdottomasti käymisen arvoinen kohde lapsiperheelle ja miksei aikuisten keskenkin matkaaville. Huvipuisto on avoinna myös talviaikaan. Ensimmäisellä käyntikerralla vaikutuin täysin ja nyt toisella kerralla uskalsin itsekin hurjimpiin laitteisiin hurvittelemaan. 

http://www.phantasialand.de/en

 

Kommentit (2)

Eau De Cologne
Liittynyt22.6.2015

On kyllä ehdottomasti koko rahan arvoinen, vaikka kirpaiseekin maksaa hurjia summia koko perheen huvipuistopäivästä. Ja mikäli mahdollista, ilmainen syntymäpäivän sisäänpääsy kannattaa käyttää :-)

Johanna, Eau De Cologne

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram