Kirjoitukset avainsanalla lämpö

Hurraa! Kölnissä näyttää lämpömittari tällä hetkellä plus 20. Ihania ja aurinkoisia päiviä on ollut parin viikon aikana jo useampia. Ihmiset ovat uskaltautuneet ulos sandaaleissaan ja hurjimmat ovat liikkuneet jo shortsitkin päällä.

Jos joku minulta kysyisi, kuinka kovasti tällä hetkellä ikävöin Suomeen, vastaisin kiljuen: "En sitten yhtään!". Nämä ihanat päivät saavat oman mielen kehräämään onnesta ja postailemaan Facebookkiin säätiedotuksia ja kuvia kivoista terassihetkistä. Tällä hetkellä tuntuu, etten voisi paremmassa paikassa asua. Linnut laulavat ulkona kilpaa ja elämä suorastaan hymyilee parasta Pepsodent - hymyään.

Tänään aamulla havahduin siihen, että tällaisia tosi kivoja ilmoja voi meillä Kölnissä jatkua lokakuun loppuun asti. Toki tiedän, että kurjia sadeviikkojakin tulee väliin varmasti mahtumaan, mutta nyt ei ole niistä murehtimisen aika. Nyt on aika nauttia auringosta, valosta ja lämmöstä!

Cheers to life! Kuten lasista huomaa, veden kalkin määrä on edelleen vakio, vaikka aurinko kuinka paistaa porottaa ;-) 

Kommentit (2)

Valkkis
1/2 | 

Onhan tää kevät täällä aivan ihanaa! Mullakin meinaa olla ihan huono omatunto, kun en yhtään haikaile Suomeen tällä hetkellä :D Mut kalkkivesi kyllä ottaa välillä päähän, oon huomannut tuon saman ilmiön. Joutuu astioita koneesta ottaessa oikeesti miettimään onko ne nyt pesty vaiko ei...;)

Eau De Cologne
Liittynyt22.6.2015

Toivotaan, että aurinko hellii meitä vielä pitkään :-) 

En ole muuten vielä löytänyt sellaista ihme-ainetta, jolla saisi kalkin tehokkaasti pois.. esimerkiksi kylpyhuoneesta. Läpinäkyvät suihkulasit ovat nykään enää muisto entisestään, kun kalkki on ne vallannut :-(

Johanna, Eau De Cologne

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram