Kirjoitukset avainsanalla aurinko

Hurraa! Kölnissä näyttää lämpömittari tällä hetkellä plus 20. Ihania ja aurinkoisia päiviä on ollut parin viikon aikana jo useampia. Ihmiset ovat uskaltautuneet ulos sandaaleissaan ja hurjimmat ovat liikkuneet jo shortsitkin päällä.

Jos joku minulta kysyisi, kuinka kovasti tällä hetkellä ikävöin Suomeen, vastaisin kiljuen: "En sitten yhtään!". Nämä ihanat päivät saavat oman mielen kehräämään onnesta ja postailemaan Facebookkiin säätiedotuksia ja kuvia kivoista terassihetkistä. Tällä hetkellä tuntuu, etten voisi paremmassa paikassa asua. Linnut laulavat ulkona kilpaa ja elämä suorastaan hymyilee parasta Pepsodent - hymyään.

Tänään aamulla havahduin siihen, että tällaisia tosi kivoja ilmoja voi meillä Kölnissä jatkua lokakuun loppuun asti. Toki tiedän, että kurjia sadeviikkojakin tulee väliin varmasti mahtumaan, mutta nyt ei ole niistä murehtimisen aika. Nyt on aika nauttia auringosta, valosta ja lämmöstä!

Cheers to life! Kuten lasista huomaa, veden kalkin määrä on edelleen vakio, vaikka aurinko kuinka paistaa porottaa ;-) 

Kommentit (2)

Valkkis
1/2 | 

Onhan tää kevät täällä aivan ihanaa! Mullakin meinaa olla ihan huono omatunto, kun en yhtään haikaile Suomeen tällä hetkellä :D Mut kalkkivesi kyllä ottaa välillä päähän, oon huomannut tuon saman ilmiön. Joutuu astioita koneesta ottaessa oikeesti miettimään onko ne nyt pesty vaiko ei...;)

Eau De Cologne
Liittynyt22.6.2015

Toivotaan, että aurinko hellii meitä vielä pitkään :-) 

En ole muuten vielä löytänyt sellaista ihme-ainetta, jolla saisi kalkin tehokkaasti pois.. esimerkiksi kylpyhuoneesta. Läpinäkyvät suihkulasit ovat nykään enää muisto entisestään, kun kalkki on ne vallannut :-(

Johanna, Eau De Cologne

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aurinkoiset terveiset Turkista! 

Viisi päivää lomailua auringon alla takana päin, neljä päivää lonkan vetoa vielä edessä. On rentouduttu, nautittu ja vietetty aikaa tärkeiden ihmisten seurassa. Lomaseurana meillä ovat mieheni vanhemmat ja sisarukset perheineen. Yhteensä meitä on 14-hengen joukko ja aurinkoa otamme Turkin etelärannikolla. 

Elämäni ensimmäinen All inclusive -loma. Myönnettäköön, että olin hieman skeptinen konseptin ja kohdemaan suhteen. Jännitti hypätä oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Villit kuvitelmat vatsatauti- epidemioista ja räjähtävistä pommeista täytti mielen. Olen ollut ainoastaan kerran aiemmin Turkissa ja tämä olikin ensimmäinen tekemäni ulkomaanmatka 10-vuotiaana kummitädin kanssa.

Olen matkustanut mielestäni paljon ja ollut rohkeakin matkustuksen suhteen. Lapsen syntymän jälkeen matkakohteidemme pyhä kolminaisuus on kuitenkin käytännössä ollut Espanja, Italia ja Ranska. Miten vaikeaa onkaan poiketa totutusta kaavasta ja myöntää, että loma voi olla ihan yhtä ihanaa muuallakin. 

Pelko ja epäilys olivat turhia. Täällä on kaunista ja vehreää. Ruoka on äärimmäisen hyvin tehtyä ja maistuvaa. Mainitsemiani uhkia ei näy ja voi vain rentoutua ja nauttia olemisen sietämättömästä keveydestä.

Kaiken huipuksi, olemme matkalla vain käsimatkavaroiden voimin. Muutama päivä ennen lähtöä tajusimme, että halpalentöyhtiömme laukkupolitiikka on järkyttävä. Olisimme maksaneet yhdestä 16 kg:n laukusta 130 euroa per suunta. Piti nieleskellä ja pohtia, otetaanko kallis laukku vai lähdetäänkö matkaan reput selässä. Päädyimme jälkimmäiseen, vaikka tälle kassi-Almalle asia tekikin tiukkaa. Mutta vähällä pärjää ja nytkin on liikaa tavaraa mukana.

Opettavainen kokemus omalle mielelle kaikinpuolin. Tämän matkan jälkeen lupaan lähteä useammin matkaan reppu selässä ja avartaa mieltä lisää uusille matkakokemuksille!

Kommentit (2)

AnneH.
1/2 | 

Kiva kuulla, että Turkin kokemus on ollut positiivinen. Itsekin vähän skeptinen olen tuota maata kohtaan, mutta niin se vain on: mukavuusalueelta pois hyppääminen tekee välillä hyvää!

Hanski
2/2 | 

Itse suuntaan seuraavaksi Israeliin kaikkien hämmästykseksi. Laukkuja en aio myöskään enää raahata, reppureissaaminen käsimatkatavaroilla on 2010 -lukua. Mukavaa lomaa teille!

Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram