Kirjoitukset avainsanalla vieras

Tänään torstaina juon aamukahvia ystäväni seurassa. Jutellaan elämästä, kuulumisistamme ja pohditaan mitä tänään tehtäisiin. Huomenna hän lähtee jo takaisin Suomeen. Mietin, miten elämä toisinaan yllättää. Joskus yllätykset ovat mitä parhaimpia, toisinaan ikävämpiä. Minut elämä yllätti juuri Suomesta saapuneella ystävällä. 

Tiistai oli aivan tavallinen päivä. Vein lapsen päiväkotiin ja menin töihin. Mieheni oli aamulla ilmoittanut, että tulisivat tyttömme kanssa hakemaan minut töistä ja voitaisiin vaikka mennä illaliselle yhdessä. Olin laittamassa kauppaa sulkemiskuntoon, kun ovesta saapui perheeni lisäksi Marika. Ystäväni 20 - vuoden ajalta ja lapsemme kummitäti. 

"Mitä sä täällä teet!?", huusin muutaman kirosanan saattelemana. Tilanne oli niin yllättävä, etten muista siitä juuri mitään, mutta "onnekseni" mieheni videoi tilanteen. Niin jäi tämäkin ikimuistoinen hetki talteen. Huh, aivan mahtava yllätys! Olen vieläkin asian tiimoilta ymmälläni. 

Yllätys on erityisen ihana, koska emme ole ehtineet viettää aikaa juurikaan yhdessä Kölniin muuttomme jälkeen. Useamman "Koska tulet kylään", viestin olen kyllä ystävälleni lähettänyt ja miettinyt eikö hänenkin nyt olisi jo aika tulla kylään. Ja tulihan hän, nopeammin kuin olisin uskonutkaan. Kiitos, viikostani tuli erilainen ja huikea! 

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram