Kirjoitukset avainsanalla onnistuminen

Loma, tässä se nyt on. Syyslomaan ollaan laskettu päiviä siitä saakka, kun kesäloma loppui. Meidän perheessä tällä hetkellä tärkeintä lomassa on yhdessä vietettävä aika. Aika, jolloin miehen ei tarvitse tehdä töitä, vastailla puhelimeen tai näpyttää tietokonetta yömyöhään. 

Ja jotta meille loma voisi olla täysin rentouttava, on meidän poistuttava kotoa. Miehen tehdessä töitä välillä kotona, ei kotona töistä irtaantuminen hänellä onnistu. Syyslomailemaan tulimme tällä kertaa Maltalle, joka on meille entuudestaan täysin tuntematon kohde.

Itsellä on kokemuksia myös siitä, ettei loma olekaan mennyt täysin nappiin ja on kotiin tullut palattua enemmän stressaantuneena kuin levänneenä. 

Milloin loma on sitten onnistunut? Minä määrittelisin täydellisen loman näin: 

1. Viikonpäivät menettävät merkityksen. Mieli on sellaisessa tilassa, ettei ole väliä on onko sunnuntai vai keskiviikko. 

2. Olet lomakohteeseen tyytyväinen. Paikan, jossa lomaa viettää, pitää olla rentouttava. Jokaisella meillä on mielessään määritelmä siitä, millainen paikka lomailuun on hyvä. Itse arvostan aurinkoa, lämpöä ja merta. 

3. Majoituksen on oltava miellyttävä. Vaikka lomalla ei välttämättä vietä ajallisesti paljoa majoituspaikassa, nukkumapaikan viihtyvyys on jo  "puolilomaa". 

4. Aikataulottomuus. Itse haluan viettää lomani ilman kiirettä, enkä juuri piittaa esim. opastetuista retkistä. 

5. Rakkaat ihmiset. Yhdessä vietetty aika on kaikkein arvokkainta. Ollaan vain, eikä arjen kiireet ja murheet tavoita meitä.

Miten sinä määrittelisit onnistuneen loman?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram