Kirjoitukset avainsanalla Gandia

Ihana, aurinkoinen ja espanjalainen lomaviikko alkaa olla pikkuhiljaa pulkassa ja huomenna palataan arkihommiin. Tultiin kotiin muutama tunti sitten ja pyykkikone jyllää taustamusiikkia torstai-iltaan. Väsyttää, mutta kuvasaldoa viikon ajalta halusin vielä tunnelmoida. Olihan tietysti myös mukava palata loman jäljiltä blogin pariin!

Viikko sitten aloitettiiin loma Gandiasta, joka on tunnin junamatkan päässä Valenciasta rannikkoa pitkin etelään. Kaupunki jakautuu kahteen osaan, ranta-alueeseen ja varsinaiseen ns. historialliseen keskustaan ostoskatuineen. Keskustasta rannalle on noin viiden kilometrin matka. Vietettiin kolme yötä ranta-alueella ja meille sattuikin sään puolesta mitä mainioimmat olosuhteet rantalöhöilyyn. 

Olimme tähän aikaan vuodesta harvinainen lomaseurue, sillä suurin osa kanssalomailijoista oli espanjalaisia eläkeläisiä. Olenkin kuullut, että Gandia on erityisen suosittu lomakohde espanjalaisten keskuudessa. Ja täytyy myöntää, että olihan se aika erilainen lomakokemus, kun ympäriltä kuului vain espanjan kieltä ja asioidessa piti puhua myös espanjaa. Englannilla ei oikein pärjännyt, mutta onneksi miehellä on vielä opiskeluaikojen espanjan taidot hallussa ja näin ollen asiat hoituivat sujuvasti. 

Kolme päivää Gandiassa oli meille riittävä aika ja ehdittiin löhöilyn ohessa tutustua kaupungin keskustaankin. Oli kiva käydä uudessa paikassa, mutta myönnettäköön, ettei Gandia kolahtanut ihan niin suuresti kuin olisin toivonut. Jäin kaipaamaan "sitä jotain". Plussaa paikalle kuitenkin appelsiinipuista, edullisesta hintatasosta ja löhöilytarpeemme täyttämisestä. 

Tässä vielä muutama kuvamuisto: 

Hotellin uima-altaan vesi oli vielä sen verran kylmää, että uimaan sinne ei voinut pulahtaa.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram