Kirjoitukset avainsanalla sagres

Sagres: Aurinkoa, upeita rantoja ja tuulista säätä. Matka Portugaliin on ollut meidän haaveissa jo pidemmän aikaa ja kolme viikkoa sitten päätimme, että lähdetään viettämään meidän perheen kesän ainoaa yhteistä lomaviikkoa tänne.

Onnistuttiin löytämään edulliset lennot Kölnistä Faroon ja matkakohteeksi valikoitui Algarven maakunnasta Sagres. Hektisen kevään jälkeen mieli kaipasi rauhaa, eikä suosituimmat turistikohteet tällä erää jaksaneet innostaa. Näin siis päädyttiin tänne, aikoinaan maailmanlopuksikin luultuun paikkaan, Euroopan lounaisimpaan kärkeen Atlantin rannalle.

Ollaan miehen kanssa lomailtu Portugalissa aiemminkin ja itse olen viettänyt yhden kesän Albufeirassa työskennellen. Jo muutaman päivän perusteella uskallan sanoa olevani täysin myyty. Sagres huokuu rauhaa ja rentoa elämänmenoa. Tuulinen sää (paikka on suosittu surffaajien keskuudessa) tosin tuntuu aika ajoin kylmältä ja tässä vaiheessa kesää merivesi ei ole kovin lämmintä. Nämä seikat ei missään nimessä hälvennä paikan lumoa, täällä on kerrassaan ihanaa!

 

Kommentit (2)

lena / londona and beyond
1/2 | 

Onpa siellä kaunista! Pari kaveria kävi tuolla taannoin ja nyt sun kuvia katsellessa tuntuu, että ehkä meidänkin pitäisi :) Mikä yhtiö lentää Faroon? Me päästäisiin varmasti Dusselista myös liikkeelle mutta tietysti parempien hintojen osuessa kohdalle Kölnin kenttä toimii myös.  Ihanaa lomaa teille, nauttikaa!!

Eau De Cologne
Liittynyt22.6.2015

Kiitos, nyt nautitaan ja isosti :) Ostettiin lennot Ryanairiltä, saatiin tosi edullisesti (noin 70 e meno-paluu per hlö). Tänne kannattaakin lomailemaan tulla, ei varmasti pety :)

Johanna, Eau De Cologne

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram