Kirjoitukset avainsanalla autoilu

Terveiset viehättävästä Montpellieristä! Lauantaina starttasimme perheen yhteiselle kahden viikon lomalle. Vuosi sitten ystävämme muuttivat Kölnistä Ranskan Baskimaalle ja tämän heidän muutoksen myötä aloimme itsekin suunnittelemaan ja haaveilemaan matkasta Ranskaan. 

Ranskassa ollaan aiemminkin reissattu, mutta ajateltiin, että tällä kertaa olisi hienoa nähdä maata vähän laajemmin ja näin ollen päädyimme vuokraamaan auton kahden viikon tourneellemme. Ranskahan on maana niin ihanan monimuotoinen ja varmasti nämä kaksi kuluvaa viikkoa tarjoavat erilaisia elämyksiä - niin maisemien kuin ruuankin puolesta. 

Kilometrejä on kahden päivän aikana kertynyt reilu tuhat. Ensimmäisen yön vietimme Bourgognessa viiniköynösten vierellä ja eilen iltapäivällä ajoimme alas Montpellieriin. Mies oli käynyt Montpellierissä 16- vuotta sitten ja kaupunki oli jäänyt hänen mieleensä paikkana, jonne olisi joskus vielä päästävä uudelleen. Ja täytyy kyllä kehua, että tunnelma täällä on ihana ja kaupunki on erittäin mielenkiintoinen! 

Matkamme jatkuu tänään Saint-Cyprienneen, jossa majailemme sitten perjantaihin saakka. 

 

Kommentit (3)

MatkaMartta
1/3 | 

Mukavaa lomaa teille! Autoillen näkee kyllä hienosti maisemia ja voi poiketa ja pysähtyä paremmin kuin julkisilla liikkuessa. Kiva, että pääsette ystäville kylään ja samalla tutustumaan naapurimaahan! Lisää kuvia odotellessa.

Eau De Cologne
Liittynyt22.6.2015

Kiitos! Paljon ollaan kyllä nähty ja oli hyvä, että lähdettiin autolla matkaan, vaikka en itse mikään autoilun ylin ystävä olekaan 😄

Johanna, Eau De Cologne

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram