Kirjoitukset avainsanalla radiohaastattelu

Nyt jännittää! Sain tässä muutama viikko sitten kutsun Sveriges Radion suomalaisen iltapäiväohjelman haastatteluun ja suora haastattelutilanne on edessä huomenna. Enemmän kuin lähetys itse, pelottaa se, että jos mokaan. Mokaan oikein pahimman kerran ja sanon suorassa lähetyksessä jotain sellaista, jolla nolaan täysin itseni ja miehen siinä samalla. 

Tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän erilaiset asiat ovat alkaneet jännittämään. Sitä tarkkailee itseään aivan eri kantilta kuin aiemmin ja itsekritiikki on kovaa. Mutta ehkä juuri tämän vuoksi onkin syytä haastaa itseään ja laittaa itseään likoon vielä enemmän jännittävien tilanteiden edessä.  

Haastattelu liittyy taannoiseen blogikirjoitukseeni "Kun suomalainen pariskunta muuttaa maailmalle". Puhun asiasta mielellään ja varmasti löytyy vielä paljon sellaista sanottavaa, mitä ei blogitekstiin tullut laitettua. Olen koittanut valmistautua hyvin, lapsi onkin ihmetellyt viime päivinä, että miksi äiti höpöttää niin paljon itsekseen. Pitää nimittäin vähän treenata!  Mutta vaikka kuinka treenaisi, on täysin mahdollista tässä jännittävässä tilanteessa lipsauttaa suustaan jotain sellaista mitä ei aikonut missään nimessä sanoa. Nähtäväksi tai oikeastaan kuultavaksi jää, miten käy. 

Hui! Tätä asiaa voi siis huomenna torstaina 2.2 kuunnella Sverges Radion nettisivuilta , siellä on selkeä linkki "kuuntele suoraa lähetystä", jota klikkaamalla pääsee mukaan lähetyksen. Suomen aikaan haastattelu on aalloilla klo 14.15, Saksan aikaan klo 13.15.

Kannattaa siis kuunnella saanko sanoja suustani vai puhunko ohi suuni ;-)

 

 

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram