Perjantaina 13. pvä astuimme meille jo luottolentoyhtiöksi tulleen Ryanairin kyytiin ja suuntasimme talvilomalle Teneriffalle. Tulimme koko perheen voimin yllättämään mummini hänen lomalleen. Olimme tätini kanssa pidätelleet salaisuutta joulukuusta alkaen ja yllätys onnistuikin täydellisesti. Olemme viettäneet ihania yhteisiä hetkiä, jotka varmasti jäävät ainutlaatuisina elämään lapsenkin mieleen. 

Myös eräs ihanista Suomessa asuvista ystävistäni sattui lomailemaan täällä ja sainpa näin ollen viettää aikaa hänenkin kanssaan. Kerrassaan harvinainen loma! 

Koko Kanarian saaret ja Teneriffa ovat itselleni ennestään täysin tuntemattomia. Vaikka olen nähnyt saaresta vain murto-osan, on paikka tehnyt vaikutuksen ja tammikuun lämpö päässyt positiivisesti yllättämään. Tänne voisi ehdottomasti tulla uudestaankin ja nimenomaan talvella! 

Meillä on majoitus vielä huomiseen torstaihin saakka pienessä ja ihanassa talossa, kivasta lomakompleksista . Tällä kertaa tämä majoitus osui täysin nappiin. Viimeisten kolmen yön majoitusta vielä pohdimme ja kartoitamme. Eihän tässä vielä kiirettä ole ja ehtii sen huomennakin ;) 

Valitettavasti olen tällä erää kännykän ja huonon internetin armoilla, joten kattavampi infopaketti jää työstettäväksi meidän loman jälkeen. Tässä kuitenkin muutama kuvamaistijainen matkan päältä: 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (8)

Pia
1/8 | 

Siis onko tuossa ylhäällä tuo tyttö E? Mikä pitkänhuiskea neiti hänestä on tullut <3 

Anu / Mielilandia
2/8 | 

Miten ihana ylläri! Teneriffa on ihana paikka. Me talvehdittiin siellä pari kuukautta kaksi vuotta sitten, ja olisin valmis palaamaan koska tahansa takaisin. Kuvista päätellen asutte ilmeisesti Puerto de la Cruzissa? :) Siellä mekin oltiin, ja Pohjois-Teneriffa onkin minusta paras paikka eri paikkojen tutustumista ajatellen.

Eau De Cologne
Liittynyt22.6.2015

Hei, me oltiin parissa paikassa etelässä. Ensin Callao Salvajen kylässä ja sitten kolme päivää vielä Adejessa. Käytiin myös El Medanossa, johon ihastuin kovasti! 

Talvehtimaan minäkin Teneriffalle haluaisin! Aivan ihana paikka :-)

Johanna, Eau De Cologne

Anu / Mielilandia

Hauskaa! Olin ihan varma, että nämä kuvat olisivat Puertosta. Oli niin tutun näköistä. Uuden postauksen kuvat näyttävätkin paljon enemmän Etelä-Teneriffalta. :) Tämä kertoo minusta just hyvin siitä, miten paljon kaikkea Teneriffalla on: vaikka me oltiin siellä kaksi kuukautta, ei todellakaan keretty koluta kaikkea. Esimerkiksi Callao Salvaje on ihan tuntematon paikka, mutta Costa Adejea tuli käytyä ihastelemassa. :) Kiva, että teillä oli noin onnistunut loma!

Vierailija
3/8 | 

Samat paikat kiersimme marraskuussa 2016. Oli jo kolmas vierailu saarella. Ihana paikka, kun vain kiertää suurimmat turistipaikat kaukaa.

Pirkko / Meriharakka
4/8 | 

Ilmeisesti Kanariallakin voisi lomailla ilman pahimpien turistirysien sisäänheittäjiä ... toistaiseksi olemme viettäneet siellä aikoinaan vaan viikon ja silloin tuntui siltä, että se riittikin :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram