Eilen oli vähän normaalista poikkeava työpäivä. Kauppa oli suljettu ja meillä oli vieraina joukko saksalaisia mammabloggaajia sekä skandinaavisten (ja yksi belgialaisen) lastenvaatefirmojen edustajia. Itse olin järjestelyissä mukana ensimmäistä kertaa. Työpäivä  oli kiireinen ja mielenkiintoinen höystettynä kivoilla keskusteluilla ja ihmisillä. 

Tämä bloggaajien joukko on meidän tärkeitä yhteistyökumppaneita ja lähes kaikki mainonta kaupallemme tuleekin heidän kauttaan. On heidän ansiotaan, että kaupallamme on instagramissa tällä hetkellä yli 10-tuhatta seuraajaa ja onlikauppamme ruuhkautuukin aina heidän julkaistessaan kuvia vaatteistamme. 

Nyt kun oma saksan taitoni on kehittynyt, pystyn itsekin seuraamaan näitä blogeja jonkin verran. Omat suosikkini äitiblogeista ovat 29- vuotiaan Marin Baby, Kind und Meer- blogi, joka on todella iso ja suosittu blogi Saksassa. Seuraajia hänellä instagramissa on yli 40 000 ja Facebookissakin sivun tykkääjiä löytyy yli 30 000. Toinen suosikkini on hieman pienempi, mutta visuaalisesti todella kiva blogi nimeltään Nenalisi.

Eräs bloggaajista kehoitti minua aloittamaan kaksikielisen blogin, mutta valitettavasti kielitaitoni ei siihen taivu. Näin ollen saksankieliset postaukset jäävät odottamaan ;-)

Tässä vähän kuvatunnelmia eiliseltä:

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram